10° Parçalı bulutlu

Vehbi Başkan’ dan Yerel Esnafa Destek Çağrısı

Ekonomi - Aralık 9, 2020 8:24 pm A A

Ilgın Tso Başkanı Vehbi ÖZLEN’ den Yerel Esnafa Destek Çağrısı


Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN

prednisolone Prix: Achat en Ligne Sans Ordonnance

, Koronavirüs pandemi döneminde Küçük ve Orta Ölçekli yerel işletmelerin zor günler geçirdiğini dile getirerek vatandaşlara alışverişlerini yerel esnaftan yapması konusunda çağrıda bulundu.


Ilgın Tso Başkanı Vehbi ÖZLEN, “Ülkemizin ve Dünya’nın içinde bulunduğu Covid-19 Pandemi döneminde en çok etkilenen işletmelerimiz küçük ve orta ölçekli yerel esnaflarımız olmuştur. Bu yüzden Ilgın İş dünyasının temsilcisi Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Ilgın’daki yerel esnaflarımızdan alışverişlerimizi yaparak onların zor günlerde yaşadığı sıkıntılarının bir nebze olsun önüne geçelim. Bu zorlu süreçte bizlerden destek bekleyen ve bizlere hasret kalan yerel esnaflarımızın yüzlerini güldürmek adına her türlü ihtiyaçlarımızın tedariğini yerel esnaflarımızdan yaparak onların yanında olduğumuzu gösterelim.” dedi.


Vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya özen göstermeye davet ediyoruz.


Başkan Vehbi ÖZLEN, “Yerel esnafın desteklenmesi ve ayakta kalması için ilçemiz halkının alışverişlerini yerel esnaftan yapması gerekmektedir. Böylece yerel esnaftan yapılan alışverişten elde edilen kazanç şehrimiz ekonomisi içinde kalmış olacaktır. Yerel esnaftan yapılan satın alımlarla, yereldeki büyümeye katkı sağlamış olacağız. Bu kapsamda vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya özen göstermeye davet ediyoruz.


Sabah işe giderken selamlaştığımız, aile sıcaklığını hissettiğimiz, yeri geldiğinde evimizin anahtarını emanet ettiğimiz yerel esnafımıza sahip çıkalım. Yerel esnafımız Ilgınımızın ruhu, canlı hatıralarıdır. Alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım. Ilgınımızın parası yine Ilgınımızda kalsın” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1335 kez okundu.
Ekonomi - 8:24 pm A A
BENZER HABERLER