19° Açık

Üyelerimizi ve Ilgın’ımızı Çok Seviyoruz.

Ilgın Gündemi - Şubat 2, 2014 7:01 pm A A

Üyelerimizi ve Ilgın’ımızı Çok Seviyoruz.

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN , Ilgın İlçe merkezinde 7 adet ulusal zincir market olduğunu belirterek halkımızı alışverişlerini Ilgın’daki bakkal, market, ayakkabı ve giyim mağazalarından yapma çağrısında bulundu.

Başkan ÖZLEN Ilgın’daki işyerlerimizin moral değerlerinin sürekli düştüğünü ve rekabet edemeyeceği ulusal market zincirleri karşısında gelirlerinin önemli ölçüde azaldığının gözlendiğini ifade etti. Ulusal market zincirlerinin uyguladıkları fiyat politikalarının birkaç üründe indirime giderek diğer ürünlerde pek fazla bir fiyat farkı olmadığını hatta çoğu üründe Ilgın’daki esnafımıza göre pahalı bile olduklarını, sundukları mal ve hizmetlerin kalitelisinin ise tartışma konusu olduğunu kaydeden Özlen, bu konuda Ilgın’lının bilinçli olması ve Ilgın esnafını korumasını istedi.

Konu ile ilgili açıklamasına devam eden Başkan ÖZLEN “Perakendecilik Yasası 13-14 yıldır TBMM’de bir türlü ele alınıp esnafımızı rahatlatacak çalışmalar yapılmamıştır. Siyasi yetkililerden esnafımızın ayakta kalabilmesi için mutlaka bu yasanın çıkarılmasını talep ediyoruz.Büyük mağazaların istedikleri her yere mağaza açmaları önlenmeli, kendi adları altında imal ettirdikleri ürün payının yüzde 20’sini geçmemeli, tespit edilecek ticaret bölgeleri ve yeni işyeri açılışlarında ilgili odalara da tespit komisyonunda yer verilmeli” diye konuştu.
Başkan Özlen , en kısa zaman üye kimlik kartı basımına başlayacaklarını , kimlik kartı basımından sonra ise üyelere özel indirim çalışmaları yapacaklarının da müjdesini verdi. IHH

Bu haber 2190 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:01 pm A A
BENZER HABERLER