21° Az bulutlu

Topsakal, hocanın adaylığı hesapları değiştirir

Ilgın Gündemi - Kasım 19, 2023 1:41 pm A A

İlçemizde yıllardır dershanecilik yapmış olan, şimdi ise TEK Koleji Kurucusu Mustafa Topsakal’ın adaylığı yerel seçimlerde yapılan tüm hesapları değiştirir ve oyun kurucuların yeniden hesap yapmaları gerekir.

Şöyle ki, tabiri caiz ise Mustafa hocanın torna tezgahından bir çok doktor, mühendis, akademisyen, kamu kurum ve kuruluşlarında yönetici müdür benzeri kadrolarda bir çok öğrencisi faal görevdeler.

Mustafa hocalarının aday olması, tüm dinamitleri harekete geçirerek, Topsakal hocanın başkanlığı için seçim çalışmalarında tüm öğrencilerini aktif olarak görebiliriz.

Bu sinerji şimdiye kadar yapılan tüm hesapları sıfırlayarak gençlerin tabiri ile tekrar ‘loading’ pozisyonuna getirir.

Bir de şunu unutmamak gerekir ki, Ilgın’da yaşayan Yörükleri; 11 mahalle ve ilçe merkezinde yaşayan Yörüklerin oyu da azımsanmayacak kadar fazla hatta ki sonuca etki edecek kadar etkili olduğu biliniyor.

Gelelim aday olmasına milliyetçiliği, dürüstlüğü ve vatan severliği ile tanınan Mustafa hoca’yı Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Hasan Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Koç iş yerinde ziyaret etti.

Sosyal medyada paylaşılan ziyarette şu ifadelere yer verildi;

“Memleketi ilim, irfan, ekonomi ile tarih ve kültür gibi her alanda yükseltmek, milletimizin her hususta çok verimli olan kabiliyetlerini geliştirmek, gelecek nesillere sağlam, değişmez ve olumlu bir karakter vermek lazımdır. Bu kutsal amaçları elde etmek için mücadeleye atılanların arasında eğitimciler önemli ve en hassas yeri yani ön safı almaktadırlar.

Bizde bu bilinçle TEK Koleji Kurucu Müdürü Mustafa Topsakal hocamızı iş yerinde ziyaret ettik. Gündeme ve Ilgın’a dair sohbet etme fırsatı bulduk. Misafirperverliği ve ikramlarından dolayı teşekkür ederiz. “Öğretmen bir muma benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir” diyor bizi yakından takip etmenizde fayda var diyoruz.

Bizi yakından takip etmenizde fayda var diyen Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı adaylık için bir sinyal mi verdi bilinmez ama bilinen tek şey Topsakal hocanın adaylığı hesapları değiştirir.

Bu haber 3517 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:41 pm A A
BENZER HABERLER