14° Kapalı

Sayısal Takograf kartı Ilgın TSO’da verilmeye başlandı.

Ekonomi - Ocak 4, 2022 4:46 pm A A

Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN’ in girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetleri Ilgın Tso’da verilmeye başlandı.


Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi ÖZLEN’ nin girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetleri Ilgın Tso’da verilmeye başlandı. Tüm Türkiye genelinde 81 il ve bazı ilçe Ticaret ve Sanayi Odasın ‘da verilmekte olan Dijital Ehliyetler artık Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası’nda da verilecek.


Hizmet sınırlarını sürekli genişletmek için çalıştığını belirten Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN “Yerel ve Uluslararası ticaretin en önemli unsurlarından birini oluşturan karayolu ile uluslararası eşya taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan hükümler gereğince 2011 yılında yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması kapsamında tüm ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmalara ve çalışanlarına Dijital Ehliyet alma zorunluluğu bulunmaktadır. Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun çalışmalarımız neticesinde Odamız yetkilendirilmiş durumdadır. Bu çerçevede; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren Odamızda Sayısal Takograf –Sürücü Kartı – Şirket Kartı – Servis Kartı (Dijital Ehliyet) işlemleri başlamıştır”

Buy Generic cipro Online

, “Üyelerimiz artık Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmetini Odamız bünyesinde almaya başlayacaktır. Odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun. Üyelerimize ve bölgemize daha iyi hizmet etmek için çalışan emek veren Yönetim ve Meclis Kurulumuz üyelerimiz ve ilçemiz adına Odamızın yetkilendirilmesi sürecin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU ile desteğini ve yardımını bizden esirgemeyen TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 1273 kez okundu.
Ekonomi - 4:46 pm A A
BENZER HABERLER