12° Parçalı az bulutlu

Saadet Partisi Ilgın’da Sahaya İndi

Ilgın Gündemi - Ocak 30, 2023 8:44 am A A

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Musa Öztürk ve Ilgın İlçe Teşkilatı, Ilgın’da görev yapan basın mensupları ile biraraya geldikten sonra ilçe esnafını ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Musa Öztürk, Türkiye’de gerçek gündemlerin konuşulmaması için her gün bir başka suni gündem üretildiğini savunarak, “Ve adeta bir ‘sis bombası’ sürekli olarak gündemin orta yerine bırakılıyor” ifadelerine yer verdi.

Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında geldiği partisinin Ilgın İlçe Teşkilatı’nda ilçemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmasında, iktidar tarafından yürütülen başta ekonomik politikalar olmak üzere birçok politikasını eleştirdi, iktidarın ‘sis bombaları ile gündemi değiştirdiğini” belirtti.

Öztürk, “Zaman hızla akıyor, birtakım konular gündeme geliyor, birkaç gün içerisinde bir başka konuyla gündem tekrar değişiyor. Ancak, ülkemizin ve insanımızın gerçek problemleri gündemde kalmaya devam ediyor. Zira, ne yazık ki kalıcı çözümler üretilmiyor. Bir hafta bu sis bombası ‘nas tartışması’ oluyor, bir başka hafta ‘market zincirleri’ oluyor, bir başka hafta sosyal medyada infiale sebep olacak üretilmiş gündemler. Ekonomimiz alev almış, kriz her geçen gün daha da derinleşiyor. Ama krizle mücadele etmesi gerekenler, krizi değil algıyı yönetmenin peşinde koşuyor Seçim yaklaştıkça her hafta, bazen de abartarak her gün sözde müjdeler açıklıyorlar. Bir sonraki hafta o müjdenin heyecanı sönünce de, ‘acaba bu sefer ne verebiliriz’ diye elde avuçta kalanı ortaya koymaya çalışıyorlar.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk, “Açık söylüyoruz; bu iktidar değişmedikçe, sonuç değişmeyecek. Zira aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuç elde edemezsiniz. Şimdi önümüzde bir fırsat var. Türkiye bir seçim atmosferine girmiştir. İnşallah, yeni süreçte parti kaygısıyla değil, ülke kaygısıyla hareket eden bir yönetim gelecek. Partisinin iktidarını değil, Türkiye’nin itibarını düşünen bir yönetim gelecek. Şahısların menfaatlerini değil, milletin ihtiyaçlarını merkeze alan bir iktidar gelecek. Bu iktidarın mayası ve ruhu da Saadet Partisi olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, Saadet Partisi, haksızlığın, yolsuzluğun, rüşvetin olmadığı bir Türkiye’nin teminatıdır.” ifadelerine yer verdi.

Öztürk, parti teşkilatındaki basın buluşmasının ardından kendisine eşlik eden partililerle birlikte sanayi ve pazar esnafının ziyaret ederek dertlerini dinledi.

Bu haber 757 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:44 am A A
BENZER HABERLER