11° Parçalı az bulutlu

Ömer Apil İstifa Etti Mi?

Ilgın Gündemi - Eylül 8, 2023 3:22 pm A A

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Apil İstifa Etti mİ?

Başkan Apil açıklamasında şunları kaydetti:

“Saygıdeğer Hemşehrilerim Abilerim,Kardeşlerim;Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Ilgın ilçe Başkanlığı görevimden gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda İSTİFA ediyorum.

Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Konya İl Başkanımız Sayın Hasan ANGI, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim ALTAY, Bakanlarımıza, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkan Yardımcılarımıza, Birbirinden kıymetli İlçe Yönetim Kurulu Ana Kademe Üyelerime, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine,kıymetli Belediye Başkanım Yalçın Ertaş’a Belediye Meclis Üyelerimize, Tüm delegelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Kurulu Başkan ve Sandık kurulu üyelerine, Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarımıza, Mahalle Muhtarlarımıza, Partimizin farklı kademelerinde görev almış olan tüm teşkilat mensuplarımıza, Kurum Müdürlerimize, STK , Dernek ve Oda Başkanlarımıza ayrıca tüm hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyor sürçülisan etmiş istemeyerek gönlünüzü kırmış isek affınızı talep ediyorum.

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz.Tüm AK Parti ailesine ve ilçe halkımıza saygılarımla. “

Bu haber 2087 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:22 pm A A
BENZER HABERLER