24° Kapalı

Öldürdüğü taksici hakkında zanlı bakın neler söyledi. Video Haber

Ilgın Gündemi - Şubat 28, 2016 1:10 am A A

Ilgın’da sulama kanalında bunan kayıp taksicinin ailesi ve zanlılar ATV ekranlarında Müge Anlı da neler söylediler?

Dün Ilgın’da Zaferiye Mahallesinde, demir yolu kenarında Atlantı kanalında akşam saatlerinde bir erkek cesedi bulunmuştu.

Ceset yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere  Kadınhanı ilçesine götürülmüştü.

Alınan bilgiye göre Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kadınhanı’nda taksi şoförlüğü yapan 23 yaşındaki Ramazan Işık’tan, 12 Şubat’tan bu yana haber alınamaması üzerine soruşturma başlattı.

Polisler ilçe genelindeki tüm kamera kayıtlarını incelediler. Kayıtlardan yola çıkan ekipler Işık’ın kullandığı 42 GEG 05 plakalı ticari taksinin, İstanbul yolu istikametine gittiğini belirledi. Işık’ın aracının  günler önce İzmit’te terkedilmiş  bir vaziyette, İstanbul yolu üzerinde kazalı bir halde  ve içerisinde kan damlaları bulundu.

Yapılan incelemeler doğrultusunda taksici ile en son görünen Murat E. ve Hüseyin D. takibe alındı. Toplanan delillerin ardından  Murat E. Kadınhanı’nda, Hüseyin D. ise Antalya da gözaltına alındı.

Yapılan sorguda Murat’ın ‘Taksiye binip Ilgın’a gitmek istediğimizi söyledik. Ramazan,  yolda durarak vazgeçtiğini söyledi. Aramızda tartışma çıktı. Ben de tüfekle bir el ateş ettim. Sonra köprüden sulama kanalına attık.’ Dediği öğrenildi.

İfadeler doğrultusunda, Ilgın Zaferiye Mahallesi Atlantı sulama kanalında yapılan aramada taksici Ramazan Işık’ın cesedi dün akşam saatlerinde bulundu.

Zanlılar Adliye ye sevk edildi. Nöbetçi Mahkemece tutuklanan zanlılar ceza evine gönderildi. 

Bu haber 1485 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:10 am A A
BENZER HABERLER