Parçalı bulutlu

Özalp’dan Ilgın’a Çağrı

Ilgın Gündemi - Ağustos 16, 2013 12:30 pm A A

Firavunlara Lanet

 

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Av. R. Yetkin Özalp’tan Firavunlara Lanet İçin Çağrıda bulundu konuşmalarına şu şekilde başladı :

“Muhterem Ilgınlı Hemşerilerim , Bilindiği gibi Mısır’da yapılan Demokratik seçimler sonucunda Halkın % 52 sinin oyları ile Seçilen Bir Cumhurbaşkanı , sebepsiz olarak İsrail’in ve Emperyalist ülkelerin çıkarları doğrultusunda yapılan Askeri bir darbe ile iktidardan uzaklaştırılmış ve hapsedilmiştir.

Mısır Halkı Bu dayatmacı ve baskıcı , haksız darbeye karşı 40 günü aşkın bir süredir Demokratik yasal haklarını kullanarak  , Mısır’ın  en büyük meydanlarında , milyonları aşan kalabalıklarla , demokratik hak ve özgürlüklerini savunmaktadır.

Bu sivil direnişe , Darbeci yönetim silaha karşılık vermekte masum halkı çoluk ,  çocuk , kadın , yaşlı , genç demeden ateşli silahlar ve keskin nişancılar marifetiyle öldürmektedir.

Son olarak da Mısırda 2000’e yakın sivil halkı vurularak ve yakılarak öldürülmüş , 10000 den fazla insanda yaralanmıştır. Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Av. R. Yetkin Özalp konuşmalarına şu şekilde devam etti.Bu yapılan zulmü lanetlemek ve masum Mısır halkının yanında olduğunu göstermek için 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 17:30’ da Konya Hükümet Meydanında Firavunlara Lanet Mısır Halkına destek mitingi tertip edilmiştir.

Her türlü zulme ve zalime karşı olmak , mağdur ve mazlumun yanında olmak için bu mitinge tüm Ilgın halkımızı davet ediyoruz.Özalp

Zalimler İstemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.” diyerek mitinge çağrıda bulundu.

Ilgından mitinge 17 Ağustos 2013 saat 15:00 de modern çarşıdaki parti binasından hareket edileceğini ve otobüslerin  saat 14:00 modern çarşının önündeki parkta hazır edileceğini ifade ederek tüm ılgınlı hemşehrilerim davetlidir diyerek sözlerini tamamladı.

IHH

Bu haber 1945 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:30 pm A A
BENZER HABERLER