18° Parçalı az bulutlu

Naz Gelinlik Sektörde Birçok Yeniliğe de İmza Attı

Ilgın Gündemi - Mart 22, 2014 5:56 pm A A

Ilgın’da Naz Gelinlik sektörde lider vasfı ile firma birçok yeniliğe de imza attı. Firma olarak her şeyin detaylarda gizli olduğunu biliyor ve o nedenle ürünlerini büyük bir özen ve dikkatle seçiyor.

Sitemize açıklamada bununan Naz Gelinlik işletmecisi Cumhur Doyran; Kalite felsefemiz gereği Dünya gelinlik modasını yakından takip ediyoruz. En yeni trendleri ve estetik tasarımları firmamız Naz Gelinlik tarafından izliyoruz. Koleksiyonlarımızı yeni modellerle siz gelin adaylarına sunuyoruz dedi.

Doyran; Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve ödünsüz kalite anlayışı ile 3’cü yılını geride bırakan firmamıza gösterdiğiniz yakın ilgi ve destekten ötürü tüm Ilgın’a teşekkür eder,bugün olduğu gibi gelecekte de sizlere hizmet vermeye devam edeceğimizi ve yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz diyerek sözlerine devam etti.

Ilgın’da gelinlik sektöründeki liderliğimizi sürdürmek ve aranan marka olmak birinci hedefimiz. Ana prensibimiz; çağımız gelinlerin ihtiyacını karşılarken, Dünya modasının seçkin örneklerini hızlı, kaliteli ve ideal fiyatlar ile sunmaktır. Bu hedefe ulaşabilmek için; müşteri beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak daha iyi ve ekonomik çözümler sunarak gelin adayların mutluluğuna katkı sağlayabilmektir. ”

Gelinlik, Nişanlık, Kaftan, Tesettür Modellerde

Naz Gelinlik hayallerinizin ötesinde

Doyran; Benzersiz modeller ile yeni kaftan çeşitleriyle geçmişin çizgilerini, geleceğin modası ile buluşuyoruz diyerek yeni işyerlerini görmeden kimsenin karar vermesini istemediklerini ifade etti.

Firma Yetkilisi Cumhur Doyran yeni evlenecek çiftleri işyerlerinde bir çay içmeye ve çeşitlerimizi yerinde görmeye davet ediyoruz dedi.IHH

Bu haber 2120 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:56 pm A A
BENZER HABERLER