19° Açık

Mustafa Ceceli ve Işın Karaca sahneye Ilgın’da hazırlandı

Ilgın Gündemi - Ağustos 16, 2022 12:21 pm A A

15’inci Ilgın Kaplıca, Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen 7’den 70’e herkese hitap eden kaplıcalar diyarı olan Ilgın’daki festivalde çocuklar eğlenceye doyarken, gençler ünlü sanatçıların konserleriyle coştu.

Ünlü sanatçılar Mustafa Ceceli ve Işın Karaca konser öncesi Ilgın’da gelerek Ilgın Kaplıcalarında misafir edildi.

Ceceli ve Karaca, sahneye Ilgın’da faaliyet gösteren Şira Birgül Güzellik Merkezi işletmecisi güzellik uzmanı Emine Sert tarafından makyaj ve saç tasarımı yapılarak sahneye hazırlandı.

Sitemize özel açıklamada bulunan Şira Birgül Güzellik Merkezi işletmecisi güzellik uzmanı Emine Sert yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ilgınımızın reklam yüzü olmaya devam edeceğiz. Ünlü sanatçılarımız Mustafa Ceceli ve Işın Karaca sahne öncesi makyajı ve saç tasarımları firmamız tarafından yapılmış ve sahneye hazırlanmıştır. Ilgınımızın reklam yüzü olmaktan ve Ilgını her alanda geliştiğini göstermekten gurur duyduk. Firmamıza ilgi gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Firmamız eski Fen Eğitim Dershanesi binasında epilasyon ve güzellik alanında hizmet vermemektedir. Kendine değer veren tüm hemşehrilerimizi iş yerimize bekleriz” dedi.

Bu haber 2509 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:21 pm A A
BENZER HABERLER