21° Kapalı

MHP Ilgın’da İlk Mitingini Gerçekleştirdi

Ilgın Gündemi - Mart 26, 2014 10:45 am A A

MHP Ilgın Belediye Başkan Adayı Zinnuri Sarıkaya Memleketi Balkı’da İlk Mitingininde Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı tarafında organize edilen mitingler çerçevesinde Ilgın’da ilk miting adayın doğup büyüdüğü belde olan Balkı’da gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın seçim bürosundan yaklaşık olarak 100 araçlık bir konvoyla hareket edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın İlçe Başkanı Cemil Aslan’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı ve ilçe başkanı tarafından belediye meclis üye adayları tek tek takdim edilerek tanıtıldı.

Kürsüye son olarak Milletçi Hareket Partisi Ilgın Belediye Başkan Adayı Zinnuri Sarıkaya geldi. Sarıkaya konuşmasında 2009 seçimlerinde yine MHP’den aday olduğunu ve nasip olmadığı için çok azbir oy farkıyla kaybettiklerini ifade ederek, kaderin 2014 de tekrar aday olarak ilk mitingi memleketim Balkı’da yapmak nasip oldu dedi. Sarıkaya Ilgın’da bir çok sivil toplum kuruluşlarında ve siyasetin farklı organlarında görev aldığını, hizmet içinde yoğrulmuş birisi olarak aday olduğunu söyledi.

Sarıkaya konuşmasının devamında ekibinin çok güçlü olduğunu ve bu seçimleri kesin kazandıklarını ifade ederek mevcut yönetimi eleştirdi. Karşımızda 5 yıldır belediye başkanlığı yapmış bir arkadaş var, Ilgın’da dikiş tutmadı, şimdi kasaba ve köylere gidiyor yaptığı muhabbet standart diyor ki iktidar partisine oy vermezseniz hizmet gelmez, kömür, odun gelmez ama bu millet sizin tehditlerinize boyun eğmez şurada burnumuzun dibinde bir MHP li bir belediye var Seydişehir Belediyesi 4 yıllık Üniversiteyi bile getirmiş biz bir hastane getirdik şimdi de iktidar kazanmazsa bu hastane yarım kalır mı diye yok böyle bir şey siyaset bu kadar basit değil dedi.

Sarıkaya Ilgın’a gelecek para kişi başına geleceği için belli bu iktidar da ki kazansa da aynı muhalefetteki de kazansa aynı bu laflar boş diyerek uyarıda bulundu. Peki burada mevcut başkana soruyorum madem iktidarsın kişi başına gelen parayı 1 lira fazla alabildin mi ? veya makam arabasına neden haciz getirdin bir çok yerde de sorduk cevap yok diyerek eleştirilerine devam etti mevcut yönetimin paralarını yemek çay ve benzeri huzili harcamaları sosyal faaliyet adı altında harcanmadığı sürece helal ve haramı ayırdığımız müddetçe bu gelen para tüm beldelerimize yeter dedi.

Sarıkaya kazanması halinde Balkı’ya ilk önce belediyenin tamamen aynı kalacağını ve takviye araç gereçlerle hizmete devam edeceğini ayrıca tarla yollarını yapacaklarını, Ağıl önü mevkie en kısa sürede piknik ve mesire alanı yapma sözü vererek sözlerini şu şekilde tamamladı Her şeyden önce Ilgın’da Balkı’lı bir belediye başkanı alacak sizlere hayırlı olsun diyerek 30 Martta yapılacak olan seçimlerde desek istedi.

Bu haber 2515 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:45 am A A
BENZER HABERLER