Parçalı bulutlu

Konya’da kocanın gösterdiği yerde Bedriye Kılıç’ın cesedi aranıyor

Ilgın Gündemi - Ekim 28, 2023 7:58 pm A A

Konya’nın Akşehir ilçesinde 4 ay önce kaybolan ve Müge Anlı’da aranan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’ın, eşi tarafından boğularak öldürüldükten sonra uçurumdan atıldığı belirlenmişti. Ekipler şimdi, zanlı Tayfur Kılıç’ın gösterdiği yerde ceset arıyor.

4 ay önce Konya’dan kayboldu, Müge Anlı’da arandı, sonunda kocası suçunu itiraf etti. Akşehir’de cinayete kurban giden Bedriye Kılıç’ın cesedi aranıyor.

ÖLDÜRÜP, KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞ

6 Temmuz 2023 Perşembe günü Akşehir’de yaşanan olayda, iddiaya göre; 7 Temmuz günü Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Tayfur Kılıç (36), kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 3 çocuk annesi eşi Bedriye Kılıç‘ın (35) eve gelmediğini belirterek kayıp ihbarında bulundu.

MÜGE ANLI’DA ARANDI

Yapılan çalışmalarda bugüne kadar bir ize rastlanmazken, Bedriye Kılıç’tan haber alamayan yakınları Kılıç’ın bulunması için İstanbul’a giderek Müge Anlı’nın televizyon programına katıldı

SUÇLAMALARI KABUL ETMEMİŞTİ

Programa katılan Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç da kayıp başvurusunda bulunduğunu, bir haber alamadığını belirtirken, programa katılan yakınlarının kendisine yönelttikleri suçlamaları da reddetti.

PROGRAM DÖNÜŞÜ GÖZALTINA ALINDI

Televizyon programında suçlamaları reddeden ve çelişkili konuşan Bedriye Kılıç’ın kocası Tayfur Kılıç, program sonrası memleketi Akşehir’e döndüğü otobüste otogar girişinde Konya Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

İfadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şüpheli Tayfur Kılıç, eşini yaşadığı tartışma sonrası boğarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi uçurumdan attığını itiraf etti.

GÖSTERDİĞİ YERDE CESET ARANIYOR

Daha sonra polis eşliğinde Akşehir’deki olay yerine götürülen Tayfur Kılıç karısını öldürdükten sonra attığını belirttiği uçurumda yer göstermesi yaparak, savcıya olay anını anlattı. Akşehir – Antalya yolu Cankurtaran Mahallesi yakınlarındaki uçurumda polis ekipleri de dron yardımıyla Bedriye Kılıç’ın cesedini aradı. Ayrıca olay yerine AKUT ve dağcılık ekipleri de gelerek uçurumdan aşağıya inip ceset arama çalışmalarına başladı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Olay yerine gelen Bedriye Kılıç’ın ağabeyi Muhammet Er sinir krizi geçirdi. Tayfur Kılıç yer göstermenin tamamlanmasının ardından polis aracı ile Akşehir Emniyetine götürüldü.

Dağcılık ekipleri ve dron yardımı ile Bedriye Kılıç’ın cesedini arama çalışmaları sürüyor.
Kaynak: haberdairesi/ajanslar ve haberbültenleri

Bu haber 2413 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 7:58 pm A A
BENZER HABERLER