24° Kapalı

Ilgın İHL’de Seçim Heyecanı

Ilgın Gündemi - Kasım 10, 2012 3:41 pm A A

 

            23 Nisan 2013 tarihinde T.B.M.M. Başkanlığına bir günlüğüne vekalet edecek öğrencinin belirleneceği seçimler başladı. Bu nokta da Ilgın ilçemiz Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi seçimleri de 9 Kasım Cuma günü yapıldı. Dört adayın Okul başkanlığı için yarıştığı seçimler hayli iddialı geçti. Başkan adaylarının okula hitaben yaptıkları konuşmalar neticesinde kapalı oylama usulu ile  yapılan seçimin sonucunda başkanlığı 12. sınıf öğrencisi M.Enes Özcan oyların %50’ni alarak 245 oyla kazandı.

         Okul Başkanı seçilen M.Enes Özcan’ın seçim konuşması, siyasetçilere aratmayacak hitabet ve içerikte olması seçimi kazanmasında büyük rol oynadı. İlçemiz Gençlerinin bulunduğu Ahlaki ve Manevi çöküntüye karşılık, şuurlu ve imanlı yetiştirilen gençlerimizin de olması, geleceğimizin inşaasında bu gençlerimize büyük görevler düştüğünü göstermektedir.

         Aşağıda M.Enes Özcan’ın Okula hitaben yaptığı o güzel konuşmanın bir kesitini paylaşıyoruz. 

Esselamu aleykuüm,
Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum,önce Rabbıma sonsuz şükürler ederek sözlerime başlamak istiyorum ki İmam hatip lisemiz son yıllarda muazzam bir gelişme kaydetmiştir,bu gelişmede emeği geçen herkese buradan teşekkürlerimi bildirmek istiyorum.
Bu gelişmeye paralel olaraktan okulumuzun iyi bir başkana ihtiyacı vardır,üzülerek belirtmek istiyorum ki bundan önceki başkanlar sorumluluklarını gereği kadar yerine getirememişlerdir ben sizin için sizin sesinize kulak vermek için buradayım.Ben inanıyorum ki ilçedeki seçimlerde de ses getireceğiz.Bizim hedefimiz eski imam hatip ruhunu tekrar canlandırmaktır.Bundan dolayı ey imam hatipliler!Bundan sonraki hedefiniz şu seçimler olup yeniden eski imam hatip ruhunun canlandırılması için bana yardım etmenizdir.Bunu temenni ederek hepinizi ALLAH a emanet ediyorum.ESSELAMU ALEYKUM…”

 

         Değerli Kardeşimize İlçe,İl ve Ülke Okul Başkanlığı seçimlerinde de başılarının devamını dileriz. IHH.

 

 

Bu haber 1648 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:41 pm A A
BENZER HABERLER