24° Kapalı

ILGIN TİCARET ODASI BAŞKANI VEHBİ ÖZLEN’ DEN TERÖRE LANET MESAJI

Ilgın Gündemi - Şubat 24, 2016 5:45 pm A A

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Ankara’da meydana gelen ve 28 kişinin yaşamını yitirdiği olayla ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Özlen mesajında, “Bu tür olaylar birlik ve beraberliğimize yönelik saldırılardır. Terörün her türlüsünü lanetliyorum” dedi.

Özlen açıklamasına yaşadıklarını şu şekilde aktardı; “Çarşamba günü TOBB Heyeti olarak Brüksel’deydik, oradaki TOBB Hizmet Binamızın açılışını yapmak ve AB ile bazı toplantılara katılmaktı amacımız hizmet Bina’sının açılışını Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU yapacaktı, ama olmadı… Ankara’da o adi vahşi patlama olmuş,  teröristler 28 insanımızı Şehit etmiş ve 61 vatandaşımızda bir kısmı yoğun bakımda olmak üzere yaralanmıştı.”

“O saatlerde biz Başkanımız Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve STK Başkan’larıyla Sayın Başbakan Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’ nu Ankara’dan hareket haberini bekliyorduk.  Ama acı haberle 300 aşkın kişi heyettekilerin hepsi sarsıldı kimsenin ağzı bıçak açmadı. Biz oralarda kalamazdık hemen dönmeliydik. Ülkemize dönüp acılı ailelerle, acılı kurumlarla hemen kucaklaşmalıydık olayı yapan o hain itleri lanetlemeliydik memleketimizi böldürmeyeceğimizi haykırmalıydık öylede yaptık. Heyetteki STK başkanlarımız toplantıda herkes hep bir ağızdan haykırarak hemen dönelim kararını hiç unutmayacağım ülkemizin her bölgesinden gelmiş 300 civarındaki oda ve borsa Başkanlarımız tek yumruk olduğunu gördüm.  Başkanlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğer biz bu ülkede yaşıyorsak siz şehitlerin cennetin en güzel köşesinde yerinizi aldığınızdan inancım sonsuzdur. Ruhunuz şad olsun Allah rahmet eylesin”dedi. IHH

Bu haber 1521 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:45 pm A A
BENZER HABERLER