17° Az bulutlu

ILGIN ŞEKER FABRİKASINDA 35. PANCAR ALIM KAMPANYASI BAŞLADI

Ilgın Gündemi - Eylül 24, 2016 5:12 pm A A

Şeker Fabrikası kantar girişinde yapılan programa Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Garnizon Komutan J. Yüzbaşı Hüsnü DURAN, Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN, Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Yusuf Yazır, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çiftçiler katıldı.
Ilgın Belediye Başkanı Mehmet KARAHAN konuşmasında çiftçimizin bu süreci kazasız, belasız ve bol kazançlı bir şekilde geçirmesini ifade ederek “İlçemizin en büyük geçim kaynağı olan çiftçiliğin ana kollarından pancar bölgemizde oldukça yoğun üretilmektedir. Bugün burada yaklaşık 6 aylık bir emeğin alın terinin kazanca dönüşeceği günlere başlıyoruz. Yaklaşık 35 yıldır kırsal alandaki çiftçimizi ve köylümüzü kendi toprağına bağlayan, kırsal alanda refah seviyesini yükselten, buradaki çiftçi ve köylerimizin topraklarından ayrılıp başka bölgelere göç etmesini engelleyen ve birçok yan faktörüyle milli ekonomiye önemli katkılar sağlayan fabrikamızın da bu süreci kazasız belasız ve en karlı şekilde geçirmesini temenni ediyorum. Bütün bu duygu ve düşüncelerle Rabbim bin bir zahmetle yetiştirdiğiniz mahsulleri hakkıyla kazanca dönüştürmeyi nasip etsin. Saygılar sunar kolaylıklar dilerim.” dedi

Konuşmaların ardından şeker fabrikasına pancar getirip dereceye giren ilk 10 kişiye hediyeleri protokol tarafından takdim edildi.

Kurban kesilerek Ilgın Şeker Fabrikası’nın 2016 – 2017 kampanya açılışı yapıldı.1474439650

Bu haber 1854 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:12 pm A A
BENZER HABERLER