15° Hafif yağmur

Ilgın Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ekonomi - Kasım 25, 2019 11:56 am A A

Ilgın Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti yönetim kurulu Ilgın Belediyesi’ne ait Sahib Ata Termal Otel konferans salonunda yapıldı.

Kaplıcası, şeker fabrikası, linyit yatakları, bereketli toprakları ve binlerce yıllık ticaret birikimiyle Ilgın bugün yeni bir geleceğe ilk adımını attı..

Belediye Başkanı Yalçın Ertaş konuşmasında şunları kaydetti:

Uzun yıllardır hayalleri kurulan ve seçim vaadimiz olan Organize Sanayi Bölgesinin, müteşebbis heyeti ilk toplantısını yapıldı. Bu günden itibaren Ilgın’ımızın önünde yeni hedefler yeni ufuklar var, Inşallah kurulumu bitip sanayi kuruluşları bir bir faaliyete geçmeye başladığında Ilgın sadece bölgemizin değil ülkemizin önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden birisi olacak, sadece ilçemizin değil bölgemizin de istihdamına önemli katkılar sunacak. Müteşebbis heyetimizin bugün aldığı kararların hayırlara vesile olmasını temenni ederken desteklerinden dolayı başta Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak olmak üzere Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir’e, Kaymakamımız Sayın Y.Fatih Kadiroğlu’na,Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen’e, Belediye Meclis Üyelerimize ve sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ederken organize sanayi bölgemizin ilçemize bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Toplantıya Cüneyit Orhan Toprak, Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen, , Belediye Meclis Üyeleri ile Ilgın Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bu haber 1403 kez okundu.
Ekonomi - 11:56 am A A
BENZER HABERLER