12° Açık

Ilgın Milli Eğitim Müdürü Kılınç görevine başladı

Eğitim - Nisan 7, 2016 11:43 am A A

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mustafa Kılınç, görevine başladı.

Ilgın Milli Eğitim Müdürü Metin Tuncer’in Akşehir Kız İmam Hatip lisesine Müdür olarak görevlendirilmesinin ardından, Ilgın Milli Eğitim Müdürlüğüne İscehisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kılınç atandı.

Kılınç, yaptığı konuşmada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak amaçlarının az zamanda çok iş yapabilmek olduğunu söyledi.

Kılınç, “Milli Eğitim olarak öncelikle biz Ilgın’ın eğitim ve personel sorunlarını yerinde tespit edeceğiz. İlk işlerimizden biri Ilgın eğitimde ne istiyor, bunları tespit etmek olacak. Bu tespitlere en güzel nasıl cevap verilebileceğini değerlendirerek Ilgın’da eğitimin zirve yapma noktasına taşınması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Ilgın için güzel şeyler yapacağız. Eğitimde Ilgın en iyi bir seviyede, öğrencilerimiz gayet başarılı buradan daha yukarı seviyeye nasıl çıkartırız derdine düşeceğiz ve bunun için gerekli bütün çalışmaları yürüteceğiz. Bu amaçlarla tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte büyük bir gayret içerisindeyiz. Enerjimi bilgi ve birikimimi Ilgın için harcamak istiyorum.” dedi.

Kılınç, son olarak tüm İslam aleminin ve milletimizin Regaip kandilini tebrik etti. DSC_01512

Bu haber 1594 kez okundu.
Eğitim - 11:43 am A A
BENZER HABERLER