Açık

IHH Ilgın Temsilciliğinden Kınama

Ilgın Gündemi - Temmuz 19, 2016 3:39 pm A A

15 Temmuz 2016 günü gerçekleşen başarısız darbe girişimini, bu alçak girişimde görev alanları, hain kalkışmacılara yurt içi ve yurt dışından destek verenleri şiddetle lanetliyoruz.turk-bayragi-resmi
Devletimizin kalkışmacılara hak ettikleri en büyük cezayı vermesini bekliyor ve talep ediyoruz.

 

Her türlü darbe girişimi ve kalkışmacılara karşı İHH Genel merkezimiz ve Ilgin Temsilciliği  olarak Devletimizin ve aziz milletimizin yanındayız.
Türk askeri içerisinde yuvalanmış teröristlerin giriştiği hukuksuzluk ASKERIMIZE  olan güvencimizi ve inancımızı sarsamaz. Türk askerinin kadim birikimi sağ duyusu, gücü ve cesaretini ortak değerimiz olarak görüyoruz.
Devletimize  birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak hain kalkışmacıları ve işbirlikçilerini telin etmek için ILGINLILAR olarak nöbetimize DEVAM EDECEĞIZ.
VATAN hainlerine tepkimizi gösterdiğimiz meydanda  siyasi ve farklı kurumsal  simgelerle değil, sadece Türk Bayrağımızla bulunmakta fayda mülahaza ediyoruz.

 

Tepkimizi yansıtırken insanlara, doğaya ve sosyal huzura zarar vermeyecek yol ve yöntemleri benimsememiz önem arz etmektedir.
Meydanda ve farklı mecralarda meydana gelebilecek provakasyon ve provakatörlere, fiziki zarar ve şiddet içerikli yaklaşımlara asla itibar edilmemesini önemle vurguluyoruz.
İtidali elden bırakmamalıyız. Resmi Makamlarca teyit edilmemiş haber ve çeşitli yollarla yapılan paylaşımlara da itibar edilmemelidir.
Darbe girişimcilerinin oluşturmak istediği kaos ortamına izin vermeyen, yaptığı çağrılar ve telkinlerle milli iradenin en büyük temsilcisi olduğunu bir kez daha gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, hain çetelerle birlikte hareket etmeyen askerlerimize, adli, mülki, mahalli idarelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, basın kuruluşlarımıza, bu davaya sahip çıkan tüm kişi ve kurumlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz.
Yaşadığımız elim olaylarda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza şifalar diliyor, şehitlerimizin emanetine sadakatten ayrılmayacağımızı ilan ediyoruz.

Aziz ılgınlı hemşehrilerimize saygıyla duyurulur

ILGIN IHH TEMSILCILIGI ABDULLAH YAĞCI20160506_100210-1-1

Bu haber 1695 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:39 pm A A
BENZER HABERLER