Hafif yağmur

Gönüllerde taht kuran başkan Doğan, aday adayı

Ilgın Gündemi - Ekim 20, 2023 10:16 am A A

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili adayı ve Ilgın İlçe Başkanı Hasan Doğan, Belediye Başkanlığı’na aday adayı yarışında yer alacak.

İlk seçiminde yüksek bir ivme kazanan Yeniden Refah Partisi’nin Ilgın Belediye Başkan adayı merak ediliyor.

Sevimli kişiliği ile Ilgın halkının gönüllerinde taht kuran Yeniden Refah Partisi Ilgın İlçe Başkanı Hasan Doğan’ın belediye başkan adaylığı yönetim kurulu tarafından da desteklendiği ifade ediliyor.

Başkan Doğan’ın, ilçe başkanlığı ve Konya Milletvekili adaylığındaki seçim çalışma azmi Ilgın halkı tarafından yakinen biliniyor.

Yeniden Refah Partisi Ilgın Belediye Başkan aday adayı Hasan Doğan sosyal medyada ve basın açıklamaları ile Ilgın’a yapılması gereken yatırımlara öncü, yanlış projeler konusunda eleştirileri ile ‘hayra motor, şerre firen’ anlayışı ile Ilgın’ın gündeminde olan bir başkan olarak siyasete icra makamında devam etmek istiyor.

Mevcuttaki aday adaylarının arasında enerjisi ile en genç aday olan başkan Hasan Doğan kimdir ?

1987 yılında Konya ili Ilgın ilçesi Ağalar mahallesinde doğdu. İlk öğretimini Ilgın Atatürk İlk Okulu’nda, Orta Öğretimini ise Fatih Orta Okulu’nda, Lise tahsilini Ilgın lisesinde tamamladı. Isparta Atabey Yüksek Okulu mevzunu olup işletme 4 sınıf ve tarih 2 sınıf eğitimlerine faal eğitimine devam etmektedir. Yeniden Refah Partisi 28. dönem Konya Milletvekili adayı olarak genel seçimlere katıldı. Kurucu ilçe başkanı olarak başladığı Ilgın ilçe başkanlığı görevine devam etmekte olan Doğan evli ve üç çocuk babasıdır.

Bu haber 1841 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:16 am A A
BENZER HABERLER