16° Kapalı

Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışlarıdır. Ilgın da bu kelebekler fırtınanın yönünü değiştirecek

Ilgın Gündemi - Ocak 28, 2013 9:23 am A A

Anadolu Gençlik Derneği Ilgın temsilciliği 31 aralık gecesi Mekke’nin Fethi ve gençlik gecesine katkı yapan, yardım eden çiçek gönderen herkese teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi takdim ediyor.

    Anadolu gençlik derneği Ilgın temsilciliği teşkilat başkanı Levent Şahin yaptığı açıklamada Ilgın’da 5 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz Mekkenin Fethi programı başta olmak üzere kutlu doğum haftası etkinlikleri de geleneksel olarak devam etmektedir. Bu programlarımıza katkı sağlayan hemşerilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca teşekkürlerimizide plaket ve teşekkür belgeleri ile taçlandırıyoruz diyen Şahin Ilgın basınına da çok teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı. 

       Plaketlerin veriliş amacı ve üzerindeki sözden dolayı çok etkilendiğini belirten esnaf Haydar Dilek plakti alırken çok duydulandığını böyle hayra hizmet eden kuruma yardım etmektende onur duyuyorum diyerek Anadolu Gençlik dergisinin bu hayra aracı olmasında dolayı bende şahzım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

     Plaketin üzerinde ise “Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışlarıdır. Ilgında bu fırtınaya yön veren çalışmalarımıza katkılarınızdan ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz”  ibaresi çok anlam taşıyordu.IHH

 

 

Bu haber 1802 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:23 am A A
BENZER HABERLER