Kapalı

Esnafımız perişan durumda

Ilgın Gündemi - Mart 15, 2014 10:38 pm A A

Kadınhanı’nda esnafı ziyaret eden Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, “Her yere AVM’ler yaptılar. Küçük esnaf kepenk indiriyor. Esnafımız perişan durumda. Milli Görüş esnafın sorunları çözecek” dedi

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Kadınhanı’nda bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarette Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Özkafa’ya Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Büyükyılmaz, il başkan yardımcıları, ilçe başkanı, ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları eşlik etti. Esnafın derdini dinleyen Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, mevcut belediye ve iktidarın esnaflarımızın derdini bilmediğini, bunlara yönelik bir çalışma yapmadığını belirtti.

ESNAFIMIZ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

MustafaÖzkafa, esnafın sorunlarının Milli Görüş iktidarıyla çözüleceğini belirterek, “Milli Görüş hükümetleri zamanında esnafımız, çiftçimiz, memurumuz en rahat yıllarını yaşamıştı. Esnafımız AVM’ler karşısında ezilmiyordu. Çiftçimiz ürününü hak ettiği fiyata satıyordu. Memura en çok zammı 54. Hükümet verdi. Şimdi esnafımız, çiftçimiz, memurumuz Milli Görüş hükümeti dönemindeki huzuru ve refahı arıyor. Esnafımız büyük sıkıntılar yaşıyor. Esnaf bir bir kepenk indiriyor. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Milli Görüş esnafın sorunlarını çözmek için geliyor. Bugüne kadar ne söz verdiysek tuttuk. Bundan sonra da sözümüzü tutacağız. Kadınhanı’nda esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın desteğini istiyoruz. Milli Görüş gelecek, sıkıntılar bitecek” dedi.

KÖYLER ARTIK GÖÇ VERMEYECEK

AK Partili belediyelerin borç batağında olduğunu ifade eden Özkafa, “Konya Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 1 trilyona yaklaştı. Kaynaklar israf ediliyor. Gereksiz yatırımlar yapılıyor. Şehir merkezinde birçok sorunlu hizmet var. Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanı genişleyecek. Biz yasayı fırsata çevirip, köylerimize, beldelerimize en iyi hizmeti götüreceğiz. Köylerimiz artık göç vermeyecek. Yatırımlarla köylerimiz Avrupa’daki köyler gibi gelişecek. Bunu sadece Milli Görüş belediyeciliği başarır” diye konuştu. Esnafın teveccühü ile karşılaşan Saadet Partili heyet desteklerini beklediklerini söyledi.

merhabahaber.com

Bu haber 1683 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:38 pm A A
BENZER HABERLER