17° Kapalı

Çoban, Genel Başkan Akşener’i ziyaret etti

Ilgın Gündemi - Aralık 8, 2023 10:00 am A A

İYİ Parti Ilgın Belediye Başkan aday adayı Harun Çoban başkent Ankara’da Genel Başkanları Meral Akşener’i ziyaret etmenin yanında bir takım temaslarda bulundu.

İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Harun Çoban Çarşamba günü TBMM’de gerçekleştirilen İYİ Parti Grup Toplantısına eşi ile birlikte katıldı.

Dönüşünde ziyaretini Ilgın Hak Haber’e değerlendirdi.

Başkan aday adayı Çoban yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“TBMM İYİ Parti Grup toplantımıza katılarak Genel Başkanımızın açıklamalarını takip ettik. Devamında TBMM’de ve parti Genel Merkezimizde Milletvekillerimiz, Teşkilat Başkanlarımız, Parti Sözcümüz ve en son Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek projelerimizi aktarma fırsatı bulduk.

Şayet çalışmalarımız sonucu İYİ Parti aday adaylığından, aday olur isem seçimleri kazanarak şehri emin olamam durumunda, Ilgın halkımı sırtıma alacağım ve Ilgın’ım için yapmayacağımız hizmet kalmayacak, buna emin olun  bunu el birliği ile yapacağız sadece bana güvenin. Allah’ım izni ile girmeyeceğim gönül, çalmayacağım kapı kalmayacak. Çevre komşu ilçelere giden her bir kurum ve kuruluşu geri alacağız.

Bende disiplin var, çalışma azmi var, adalet var, hak dağıtma var, yönetim var, dürüstlük var, aç susuz kalıp dağda taşta Türkiyem için çırpınıp bayrak vatan ezan uğruna canını ortaya koymak var.   Hepinize saygılarımla benim iyi kalpli güzel hemşehrilerim.”

Başkan aday adayı Harun Çoban’ın Ankara ziyaretine, her zaman ki gibi eşi, eşlik etti.

Bu haber 1492 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:00 am A A
BENZER HABERLER