19° Açık

“Çılgın Gençlik”

Ilgın Gündemi - Şubat 11, 2014 5:10 pm A A

Saadet Partisi Ilgın Gençlik Kollarından Sivri Dağına Dev Bayrak

Saadet Partisi Ilgın Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali KÖSE “Saadet Partisinin bu yerel seçimlerde alternatif olduğunu göstermek için Ilgın’ın en yüksek sivri dağına dev bayrağımızı astık”

Saadet Partisi Ilgın Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Köse “Saadet Partisinin bu yerel seçimlerde alternatif olduğunu göstermek için Ilgın’ın en yüksek dağı olan sivri dağına dev bayrağımızı ve zirvesin de dalgalanacak Saadet bayrağını astıklarını ifade etti.

Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ali Köse 2014 yerel seçimleriyle ilgili başkan adayımız resmen açıklandıktan sonra hemen bir çalışma programı hazırlayarak bu tür faaliyetlere başladık. Çalışma programımız ilçe teşkilatımızın emirleri altında öncelikle köy ve belde taramaları olacak bu yerel seçimlerde bizden çok farklı seçim çalışmaları sürprizlerde sizleri karşılayacak dedi.

Köse biz sivri dağına bu bayrağı asarken değer arkadaşlarımız ar-ge çalışmaları geliştirerek yeni çalışmalara imza atıyorlar. Başkanımızın projelerini tanıtma konusunda ve partinin tanıtımı konusunda en büyük yük bizim sırtımızda olduğunun farkındayız ve çalışmalarımızı bu bilinçle yürütüyoruz diyerek sözlerine devam etti; Başta Ilgın, Konya ve tüm Türkiye’de olduğu gibi 2014 yerel seçimlerde alternatif saadet partimizdir. Saadet Kazanınca Türkiye, Konya ve Ilgın Kazanacaktır siloganıyla düşüncelerini ifade etti.

Köse 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde tercihini karşısına dikilen ve ısrarla buna oy ver denilen bir ceket veya şapkaya değil şahsa oy vermelerini istedi.

WP_20140205_010[1]

WP_20140205_009[1]

140205_019[1]

205 (1)

Bu haber 3311 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:10 pm A A
BENZER HABERLER