21° Kapalı

Başkan Koç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Ilgın Gündemi - Aralık 18, 2023 11:39 am A A

Yeniden Refah partisi Ilgın İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Süleyman Koç’a siyasilerden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Koç’u ilçe teşkilat binasında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan, “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Ilgın İlçe Başkanı Muharrem Elmalı, Büyükşehir Belediye Meclis Uyesi ve Ilgın Belediye Meclis Üyesi Belediye Başkan aday adayı Faruk Ada ile Yönetim Kurulu Üyesi Harun Mavuş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Ilgın Belediye Başkan aday adayı eğitimci Cemal Gümüş, başkan Koç’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ilgın Belediye Meclis Üyesi M. Hulisi Fidan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Ünal ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi eski mesai arkadaşı Ahmet Kalaycı başkan Koç’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Deva Partisi Ilgın İlçe Başkanı Ali Nadaroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Gül, başkan Koç’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah partisi Ilgın İlçe Başkanı Süleyman Koç’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Koç, hayırlı olsun ziyaretleri bizzat gelerek tebrik eden, telefon ve diğer sosyal medya aracılığı ile iyi dileklerini iletin tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Sağ olsunlar, var olsunlar dedi.

Bu haber 1261 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:39 am A A
BENZER HABERLER