18° Kapalı

“Sülün Osman reklam filmi” yayından kaldırıldı

Ilgın Gündemi - Şubat 7, 2019 8:57 am A A

“Sülün Osman Filmi” sinema salonlarında gösterimden kaldırıldı. Kararın anlaşmalı reklam ajansına gelen baskıdan kaynaklandığı öğrenildi.

Saadet Partisi’nin “Sülün Osman Filmi” sinema salonlarında gösterimden kaldırıldı. Kararın anlaşmalı reklam ajansına gelen baskıdan kaynaklandığı öğrenildi.
Reklam filminin kaldırılması üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “FİLMDİ, GERÇEK OLDU!
Organize bir şekilde yapılan baskılar sonucunda “Sülün Osman” reklamımız yayından kaldırıldı.
Takdir, milletimizindir!”
ifadelerini kullandı.
Sinema salonlarında Organize İşler filmi öncesinde yayınlanan reklam filminde Sülün Osman lakaplı dolandırıcının milleti kandırıp neleri sattığı anlatılıyor. Galata Kulesinden Taksim Meydanı’na kadar İstanbul’da satmadığı yer kalmayan Sülün Osman için reklam filminde; “Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncuda olmadı. Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler.” İfadeleri kullanılıyordu.

Saadet Partisi ‘Sülün Osman’ göndermeli reklam filmi tam metni ise şöyle;

“1950 ve 60’lı  yıllarda İstanbul’da Sülün Osman fırtınası esiyordu. Beyoğlu’ndaki tramvayı, Galata Kulesi’ni, Dolmabahçe’deki saati ve hatta Taksim Meydanı’nı kendi malıymış gibi satıp dev bir varlık fonu kurmuştu. (ara ses kendilerinee bağladılarrr) Galata köprüsüne adım atan herkesten geçiş ücreti aldı. Tabi o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi. Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncuda olmadı. Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler. Saadet Partisi keyifli seyirler diler…”

 

Bu haber 2023 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 8:57 am A A
BENZER HABERLER