14° Kapalı

Süleyman Tuzcu; “Memleketim İçin Elim Taşın Altında”

Ilgın Gündemi - Aralık 20, 2014 2:08 pm A A

Ilgın ve civar ilçelerde 2015 genel seçimleri için aday adayı olarak anılan önemli isimlerden Süleyman Tuzcu ismi yer almaktaydı.  Haber sitemizde geçen hafta yayınlanan “O Kadar Fark Olsun” başlıklı haberimizde kendisinin isminin bulunması üzerine Tuzcu bir açıklama yaptı.

***

Haberimize tam destek vererek doğru bir düşünce olduğunu vurgulayan Süleyman Tuzcu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

***

“AK Parti kurulduğundan beri , böyle güçlü bir iktidarda Ilgın’lı milletvekilinin olmaması büyük talihsizlik. Bu dönem mutlaka AK PARTİDEN SEÇİLECEK BİR YERE ILGIN’LI MİLLETVEKİLİ ADAYI konulmalıdır. Ilgın’ın Ak Parti’den mutlaka bir milletvekili olmalı. Akademisyenlere siyaset yasağı olmadığı için, sizlerin sıraladığı her biri, birbirinden değerli isimlerin veya makul olabilecek başka isimlerin aday gösterilmesi halinde; bizzat yanlarında seçim ve adaylık çalışmasına katılmayı taahhüt ediyorum. Bizzat onların ön seçim ve seçim çalışması ve seçimi kazanmaları için propaganda faaliyetlerine katılacağım. Yeter ki Ilgın’lı aday gösterilsin. Bunun tümü sorunların çözümü olmasa da Ilgın’a gelecek yatırımlar ve hizmetler için olmazsa olmaz bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Ama her Ilgınlı’ ya ve parti teşkilatına bu konuda büyük görev düşüyor. Şimdiden kamuoyu oluşturulmalı ve birliktelik sağlanmalıdır.”

Tuzcu;  “Kendim için değil Ilgın için göreve ve çalışmaya hazırım, Ilgın’lı vekil için tam destek olup çalışacağım.”dedi.

Süleyman Tuzcu; son olarak Ilgın Hak Haber Sitesi yöneticileri şahsımı onure etmelerinden dolayı teşekkür ederim diyerek Ilgın’lı vekil tartışmalarında düşüncelerini ifade etti. süleyman tuzcu

Bu haber 1018 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:08 pm A A
BENZER HABERLER