11° Parçalı az bulutlu

SP Ilgın İlçe Başkanlığında Cumhurbaşkanı adayı açıklaması

Ilgın Gündemi - Nisan 24, 2018 4:03 pm A A

Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Mazhar Turgut, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun her fırsatta kendi adayımızı çıkartacağız açıklamasını hatırlatarak şunları kaydetti;

“Muhtemel Cumhurbaşkanı adayımız için imza toplama tarihi 4 Mayıs Cuma günü başlayıp, 8 Mayıs Salı günü sona erecek şeklinde gibi gözükmektedir. Yukarı bahsettiğim tarihler için Milli Görüşlüler ve adayımıza destek olmak isteyen vatandaşlarımız tarafından gereken hazırlıkların yapılması önem arz ekmektedir. Cumartesi ve Pazar günleri İlçe Seçim Kurulu açık olacaktır. Seçmen hüviyetinde olanlar sadece kimlikleriyle gidip ücretsiz olarak imza verebileceklerdir. Biz teşkilat olarak gerekli çalışmalarımızı yaptık. Seçimlere startımızı çoktan verdik ve çalışıyoruz.  Gerekli olan  yüz bin imzanın çok fazlasıyla adayımızı göstererek bu seçimlerin galibi Saadet Partisi olacaktır. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Turgut, partisinin her gün açık olacağını belirterek gerekli çalışmaların Karargah Başkanlığı tarafından planlı bir şekilde yürütüleceğine dikkat çekerek, son olarak şunları söyledi; “başta imza sürecinde ve diğer konularda Modern Çarşı 2’inci katta bulunan Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı’mıza müracaat edebilirsiniz” ifadesine yer verdi.

Bu haber 2135 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:03 pm A A
BENZER HABERLER