16° Kapalı

Saadet’in Kadınhanı adayı belli oldu.

Ilgın Gündemi - Ocak 29, 2019 10:11 am A A

Saadet Partisi’nin cepsiz ceketini giyecek olan Kadınhanı Belediye Başkan adayı belli oldu.

Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimlerindeki merakla beklenen Belediye Başkanı Adayını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında, partinin Belediye Başkanı Adayının Hüseyin Aydoğdu olduğu kamuoyuna duyuruldu.

Parti binasındaki tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Refik Cancan;

‘’Belediye Başkanı Adayımız, Milli Gençlik Vakfı Kadınhanı İlçe Başkanlığı’da yapmış olan Hüseyin Aydoğdu olmuştur. Rabbim seçilip, ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.’’ açıklaması ile Belediye Başkanı Adaylarını kamuoyu ile tanıştırdı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Refik Cancan açıklamalarının devamında şunlara değindi.

‘’ Saadet Partisi kendi siyasi programını iktidara gelebilmek adına değil, iktidarda bulunduğu yere huzur ve gelecek getirmek için belirler. Bu siyasi programı en iyi uygulayabilecek adaylarında elbette kendi adayları olduğunu düşünür. Belediye Başkanı Adayımız Sayın Hüseyin Aydoğdu, ilçemizin meselelerine vakıf bir kadroyla ilçe seçmenimizin karşısına çıkacaktır. Kadınhanı’nda oluşan bu siyasi tabloya karşı alternatif olabilecek bir adayımızla seçimleri kazanıp, Milli Görüş Belediyeciliğinin tecrübesiyle ilçemizi layık olduğu güzel yerlere taşıyacağız. Kadınhanı’mıza hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum.’’

Saadet Partisi’nin “cepsiz ceket” objesi nedir?

31 Mart Yerel Seçimleri için “cepsiz ceket” objesini daha önce duyuran Saadet Partisi, kampanyanın detaylarını anlatan bir video yayınladı.

İşte o video :

 

Hüseyin Aydoğdu kimdir?

1962 yılında Kadınhanı’nda doğmuştur. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kadınhanı’nda tamamlamıştır. Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Ziraat Fakültesi tahsillerini bırakıp ticaret ile iştigal etmiştir. Kadınhanı’ndaki öğrencilik yıllarında Milli Türk Talebe Birliğinde aktif görev almış olup, 1989-1993 yılları arasında da Kadınhanı Milli Gençlik Vakfı’nda Kurucu Başkan olarak görev yapmıştır. Aydoğdu, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bu haber 1999 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:11 am A A
BENZER HABERLER