18° Kapalı

Saadet Teşkilatı yerel seçime hazır

Politika - Kasım 2, 2012 2:24 pm A A

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Türkiye’deki her türlü olumsuzluğa rağmen, en dinamik, etkin, gayretli teşkilatının ve de seçime en hazır partinin Saadet Partisi olduğunun bu görkemli toplantılarla bir kez daha açığa çıktını belirterek, ‘Siyasi dinamiklerin Saadet Partisi’ne yöneldiği toplum tarafından görüldü. Artık yönelişin adresi Saadet Partisi’dir’ dedi.                                                                                                                                        Ülke sathındaki bütün teşkilatları ile çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi, son bir ayda ülkenin tamamını tarayarak, çalışmalarını artırdı. Son bir aylık teşkilat tarama programlarının ardından geçtiğimiz hafta sonu ise Ankara’da 81 il ve 950 ilçe başkanını iki günlük kampa alan Saadet Partisi yerel seçimler öncesi teşkilat hazırlıklarını tamamladı. Yerel seçimlerin erkene alınması ile teşkilat çalışmalarını yoğunlaştırarak ülke sathına yayan Saadet Partisi, geçtiğimiz bir aylık periyotta 81 ilin tamamı ve 957 ilçeyi tarayarak çalışmalarını hızlandırdı.

‘En dinamik siyasi parti biziz’

7 Eylül’de başlayan ve 7 Ekim’de sona eren bir aylık çalışmada bölgelere ilişkin tespitler, moral motivasyon artırımına yönelik çalışmalar, eksiklerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar sürdürüldü. Başta partinin genel başkan yardımcıları, GİK Üyeleri, İl müfettişleri, il başkanları olmak üzere 520 değişik ismin katıldığı bu çalışmalar çerçevesinde, bütün iller, ilçeler tek tek taramadan geçirildi.Son bir aylık tarama programlarının ardından, Ankara’daki iki günlük görkemli toplantıyı gazetemize değerlendiren Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, bir aylık çalışmalarla özellikle teşkilatların eksikliklerinin tespit edilip giderilerek dinamizm kazandırıldığını ifade ederek, bu çalışmalarda Saadet Partisi’nin en dinamik siyasi parti olduğunun ortaya çıktığını kaydetti.

Kısa sürede böyle büyük bir organizasyona imza atan Saadet Partisi’nin, halk nezdinde de önemli bir ivme kazandığını belirten Bitmez, “Son aylarda ülkenin içine düştüğü siyasi ve dış politik sorunlarla toplumun Saadet Partisi’nin fikirlerine büyük önem verdiğinin bu çalışmalarda ortaya çıktığının görüldüğünü bildirdi.

Toplumsal yönelişin adresi saadet!

Hafta sonu Ankara’da düzenlenen iki günlük kampa, Saadet Parti’sinin il başkanları, 950 ilçe başkanı ve GİK üyelerinin katılımı ile yüksek seviyede bir toplantı gerçekleştirdiklerini bildiren Hasan Bitmez, “Uzun süreden beri ilk defa yapılan tarama programlarının ardından Ankara’daki zirve toplantı ile, önümüzdeki süreçte gerek seçim çalışmaları, gerek teşkilat hazırlıkları ve gerekse yapılması gerekli planlar, teşkilat mensuplarına takdim edildi. Teşkilat, seçim işleri ve tanıtma ağırlıklı olarak önümüzdeki sürecin planlaması, dikkat edilecek hususlar ve faaliyetler aktarıldı” şeklinde konuştu.

Halk Saadet Partisi’ne hazır

Yaklaşan Kurban bayramında da, bütün ilçe ve il teşkilatlarının ilçelerindeki bütün siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının davet edilerek bayramlaşma programı gerçekleştireceklerini anlatan Bitmez, bu çalışmalar neticesinde farklı siyasi partilerden Saadet’e katılımlar olduğunu, siyasi dinamiklerin Saadet Partisine yöneldiğinin toplum tarafından görüldüğünü kaydetti. Bitmez, önümüzdeki süreçte de yoğun bir teşkilat, tanıtma faaliyetleri ile birlikte aday tespit çalışmalarına başlanacağını bildirdi. Bitmez şöyle konuştu: “Halk Saadet Partisi’ne hazır. Teşkilatlarımız ufak bir gayretle toplumun her kesimine ulaşma potansiyeline sahip.

Çünkü Milli Görüş’ün iktidarlarındaki hizmetler milletin zihninde Saadet Partisi’nin kadrolarına karşı bir sempati oluşturmuş. Bu sempatiyi oya çevirmenin planlamasını ortaya koyuyoruz. Bu çalışmalardaki hedeflerimizden bir tanesi de medyanın ambargosuna rağmen teşkilatların çalışması ile insanların ikna edildiği gerçeğini de göstermek oldu. Teşkilatlarda bir heyecan, bir bekleyiş var. Planlanmış olan toplantılarla önümüzdeki süreçte bölge toplantıları da buna paralel olarak yapılacak.”

Bu haber 1290 kez okundu.
Politika - 2:24 pm A A
BENZER HABERLER