19° Kapalı

Saadet Partisinin Sır Gibi Sakladığı Aday Adayları Kimler? İlk Biz Paylaşıyoruz

Ilgın Gündemi - Eylül 28, 2013 1:09 pm A A

14 Eylül 2013 Tarihli haberimizde belediye seçimlerinde Ilgın’da Saadet çatısında birleşme manşeti ile verdiğimiz haber ses getirdi ve Saadet Partisine teveccüh artarak devam etmeye başladı.

Haber Metnimiz

Yerel Seçimlerin yaklaştığı son günlerde seçim stardı vermeye hazırlanan partilerde adaylık kulis çalışmaları hız kazandı.

Bu durum ilçemizde seçimlerin partilerden çok adayların şahsiyetlerinin ön planda tutulması ve partiden önce adayın kim olduğu sorulması hasebi ile daha çok önem kazanmakta. Yaklaşan yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinin olması nedeniyle iktidarın tek alternatifi olan Saadet Partisi yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de milli görüş belediyeciliğinin tekrar yaşatılması için “Milli İttifak“ adı altında Saadet çatısında birleşileceği iddia edilmekte.

Saadet Partisinden Ilgın Belediye Başkanlığına ciddi adayların olduğu ve bu adaylardan bir ismin de eski Türk-sat Genel Müdürü Osman Dur olduğu kamu oyunca bilinmekte.

Osman Dur’un geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemize gelerek kamu oyu yoklaması yaptığı ifade edilmekte. Ilgın Kamu oyu Saadet Partisini yakından takip etmeye devam ediyor şeklindeydi.

Şimdi ise kulisler daha da hareketlendi. Siyasetin ateşi yükseldi. Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı organize ettiği programla 4 Ekim de ilçemizde genel merkezin katılımı ile seçim stardı vermeye hazırlanıyor. Muhalefetin Saadet Çatısında birleşmesi de Ilgın gündeminden bir an olsun düşmüyor. Ilgın da tek alternatif Saadet partisi gözüküyor ki bu nedenle aday adayı bolluğu yaşanıyor. Kulislerde dolaşan isimler ise

Dr. Osman DUR,

Veteriner Hekim Kadir UÇTU,

Ziraat Mühendisi Satılmış SAPA,

Avukat Mehmet İLBAY

İnşaat Mühendisi Lütfi ÇELİK,

Yukarı Çiğil Belediye Başkanı Naci ÇİĞİL’in ismi geçmekte.

Sır gibi saklanan listeden ulaşa bildiğimiz isimleri siz değerli okurlarımızla paylaştık. Diğer isimlere ulaştıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. IHH

Bu haber 4292 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:09 pm A A
BENZER HABERLER