25° Kapalı

Peygamber Efendimize Ilgın’dan Kişi Başı 1000 Salavat Kampanyası

Ilgın Gündemi - Mart 16, 2013 1:15 pm A A

Anadolu Gençlik Deneği Ilgın Temsilciliği Salavat Kampanyası başlattı.

Anadolu Gençlik Deneği Ilgın Temsilciliği 4 Nisan 2013 de Ilgın Belediye kültür sarayda kutlu doğum haftası nedeniyle düzenleyeceği geceye kadar “günde 1000 salavat “kanpanyası başlattı.

4 Nisan kadar her Ilgın’lının günde 1000 salavat getirmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili Anadolu Gençlik Deneği Ilgın Temsilciliği Tanıtım Komisyon Başkanı Hasan KAYA bir açıklamada bulundu. Açıklamasında ise şu sözlere yer verdi.

Güllerin Efendisi’nin doğum günü yaklaştıkça heyacanımız artıyor.

Gönüllerin O’nu hatırlaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Efendimiz (s.a.v) i yüreklere konuk etmeye hazırmısınız?

Aşkla……

Sevgiyle…….

O’na salat ve selam getiriyoruz.

Onu gerçekten anlamak dil ile salat getirmek değil, hayatın her anında, ticarette,evde,işte, O’nun rızasına uygun hareket etmektir. Kampanyanın asıl amacı Peygamberimizi hayatımıza dahil etmektir.

 Anadolu Gençlik Derneği Ilgın Temsilciliği Tarfından hazırlanan salavat kampanyasında hedefimiz 55 000 nüfuslu Ilgın’ımızdan kişi başına 1000 salavat, toplam da  Ilgından 55 000 000 salavat getirmektir.  Salavat kampanyasına tüm halkımızı davet ediyoruz dedi.

Anadolu Gençlik Deneği Ilgın Temsilciliği 4 Nisanda finali yapılacak olan programda; Kuran ziyafeti,ilahiler, şiirler,slayt gösterisi ve geceye kadar yapılan hatim ve salavatların duası yapılacak. Ayrıca gecenin sonunda Efendimize salavat kampanyamıza katılan Ilgın’lılar efendimizin mübarek Sakalı Şeriflerini ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Program 4 Nisan Perşembe günü saat 20:00 de Ilgın kültür sarayında icra edilecektir. Anadolu Gençlik Deneği Ilgın Temsilciliği tüm Ilgın’lı hemşehrilerimizi programa davet ediyor. Kampanya iletişim telefonu  0 544 882 82 69  IHH

Bu haber 1775 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:15 pm A A
BENZER HABERLER