25° Kapalı

Ördek Havuzu Değil “Ilgın’ın En Merkezi Ana Caddesi”

Ilgın Gündemi - Nisan 8, 2014 5:44 pm A A

Bugün ilçemize öğleden sonra yağan rahmet köylerimizdeki yeni deyimi ile mahallelerimizdeki çiftçilerimizin ördek ve kaz havuzlarını aratmadı.

Kaplıca diyarı ilçemiz girişinde Kaplıca ve Endüstri Meslek Lisesi önündeki İNÖNÜ caddesinde bugün öğleden sonraki yağan rahmet ördek havuzlarını akla getirdi. 30 Martta yapılan yerel seçimlerde bir çok siyasi partinin projesinde yer alan kanalizasyon problemi artık çekilmez oldu. Vatandaşlar artık kaldırımlarda yürüyemiyoruz bir araba gelecekte üzerimizi ıslatacak sudan çıkmış balığa döneceğiz diye serzenişte bulunuyorlar. Serzenişleri bununla da bitmiyor bu biriken sular zemine geçtiği (yumuşattığı) için yollarımızı bozuyor ve yeniden yapılmak zorunda kalınıyor artık kesin bir çözüm gerekir, bu durum devam ederse bizim paralarımız yol tamir bakımlarıyla çöpe gider, buna acilen bir çözüm üretmek gerektiğini ifade etmekteler.

Ördek ve kaz havuzları sadece bahsettiğimiz cadde de değil Ilgın Belediyesinin hemen arkasındaki cadde olan Lala Mustafa Paşa Caddesinde de aynı kanalizasyon bacalarının düzenli temizliği yapılmadığından mı? bilinmez ama bir çok cadde ve sokaklarımız aynı durumda bunlara ekleyecek olursak eski Sanayi Caddesi, Vefa Tanır Caddesi, Hastane Caddesi olmak üzere tüm ana halterlerimiz neredeyse aynı durumda.

Ayrıca Sosyal medya Facebookta “Hastane caddesi; durmak yok yola devam, Ben lafa değil icraata bakarım, Sayın belediye başkanım 5 yıllık yaptın hizmet bumuydu sanayiye “… şeklindeki öz eleştirilerle yıkılıyor.

ilçemizdeki etkili olan yağmur sonrası caddeler adeta dereye döndü. Ilgın’da öğleden sonra etkili olan sağanak yağmur, öğrencileri ve vatandaşları zor durumda bıraktı. Öğrenciler ve vatandaşlar evlerine gitmek için uzun uğraş verdi. Vatandaşların bazıları dereye dönen yola aldırmayarak yürürken, okuldan dönen öğrenciler ise sudan atlamak için uzun uğraş verdi. Tepki gösteren vatandaşlar, yetkili kurumların bu sorun ile ilgilenmesini istediklerini ifade etti.

12

13

14

15

16

17

18

19

Bu haber 2824 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 5:44 pm A A
BENZER HABERLER