25° Kapalı

Milli İttifak’ta Ilgın’lı Aday Kim?

Ilgın Gündemi - Nisan 20, 2015 2:23 pm A A

Milli İttifak’ Konya adaylarını tanıttı listede Ilgın’lı aday da var

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için ‘Milli İttifak’ sloganıyla bir araya gelen Saadet Partisi (SP)  ve Büyük Birlik Partisi (BBP)  Konya’da aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, Milletvekili adayları tanıtıldı. Genel başkanlar Kamalak ve Destici, Milletvekili adaylarıyla basına poz verdi. Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi Ilgın ilçe teşkilatları Konya’da  yapılan aday tanıtım toplantısına tam kadro katıldılar.

 Ilgın halkı, Ilgın’lı vekil özlemini çekerken Saadet Partisi Konya Milletvekilli aday listesinde Ilgın’lı bir aday dikkatleri üzerine çekiyor.

TBMM’de Ilgın’ı temsil etmek ve Ilgın’ın kamu yatırımlarını takip etmek üzere ilçemizden Saadet Partisinin de bir aday koyması ilçemizde sevinçle karşılandı.

Saadet Partisi Ilgın’da listesine Yüksek Eğitimci, Esnaf Abdulkadir Güzel’i (Güzel Sigorta) listesine koyarak Türkiye genelindeki tek alternatif olması hasebiyle, Ilgın halkının da oylarıyla tek alternatif Ilgın’lı adaya, yani Saadet Partisinin adayına destek olması bekleniyor.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Yüksek Eğitimci, Esnaf Abdulkadir Güzel’in ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceği ifade ediliyor.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Yüksek Eğitimci, Esnaf Abdulkadir GüzelDSC_2675

Bu haber 1120 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 2:23 pm A A
BENZER HABERLER