26° Kapalı

Milletvekili Özdemir’in, Ilgın ziyareti

Kategorisiz - Ağustos 17, 2017 3:58 pm A A

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir,  Ilgın İlçesi Mecidiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ilgın girişinde Milletvekili Özdemir’i İlçe Başkanı Ali Erten, Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve partililer karşıladı.

AK Parti Konya İl Teşkelatı’nın düzenlemiş olduğu programlar çerçevesinde Ziyaret programlarına Ilgın ziyareti il başladıklarını belirten Özdemir  yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Bu programlar çerçevesinde bugüne Ilgın ziyareti ile başladık. Mecidiye Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. AK Parti olarak halkımızın ayağına gidiyoruz. Taleplerini alıyoruz. Bu ziyaretlerimiz davam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ev ev, kapı kapı’  gezeceksiniz talimatını yerine getiriyoruz.  2019 seçimleri fevkalade önemli seçimler. Bu seçimlerin hazırlığını AK Parti şimdiden başlatmış bulunuyor. İnşallah bu güzel çalışmalar ile güzel sonuçlar alacağız” dedi.

Vatandaşların çay ikramından sonra Mecidiye Mahallesinden ayrılan Özdemir’in ziyaretleri, Kapaklı, Reşadiye ve Argıthanı mahalleleri ile davam ediyor.

Ziyaretlerin ardından Özdemir’in Çavuşçugöl Mahallesi’ndeki bulunan baba ocağını ziyaret etmesi bekleniyor.

Ilgın ziyaretinde Özdemir’e AK Parti İlçe Başkanı Ali Erten, Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Belediye Meclis Üyeleri ve  AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

 

Bu haber 1705 kez okundu.
Kategorisiz - 3:58 pm A A
BENZER HABERLER