14° Kapalı

MHP Ilgın İlçe Başkanlığına Yeni Atama

Ilgın Gündemi - Ekim 27, 2014 12:22 pm A A

MHP Ilgın İlçe Başkanlığına atama yapıldı. MHP İlçe Başkanı olarak eski ocak başkanı Hafız Ali Mercan atandı.

   Milliyetçi Hareket Partisi Ilgın İlçe Başkanlığı binasında yapılan devir telsim törenine il yönetim kurulu teşkilatlanma başkanı Veli Ayyürek, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocağı Başkanı Mustafa Sirkeci, İlçe Başkanı Cemil Arslan ve çok sayıda partili katıldı.

Konya Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından, Merkez İlçe uygulaması ortadan kalkmış, yerel seçim sürecinin ardından teşkilatın çevikleşmesi dikkate alınarak, MHP Genel Merkezi tarafından atama yapıldığı ifade edildi.

MHP yeni ilçe başkanı Hafız Ali Mercan,  devir teslim töreninde konuşmasına Hakkari’de 3 askerimizin şehit edildiği hain saldırıyı kınayarak başladı. Mercan, “Bu bir bayrak yarışıdır. Eski İlçe Başkanımız Cemil Arslan beye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Ben burada MHP’nin ilçe başkanı olarak değil, hizmetkarı olarak görev yapacağım. Hep birlikte omuz omuza çalışacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde genel seçimlere hazırlanacağız.  Ülkü Ocakları başkanlığı dönemimde hiçbir kimsenin adamı olmadık, hiçbir kimsenin çıkarlarına hizmet etmedik, asıl olan ülkücü hareket ve bu kutlu davadır. Bundan sonra da aynı çizgide teşkilatımıza ve davamıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz.”

Mercan; “ Aldığımız sorumluluğun önemini bilerek çalışmalarımıza yön vereceğiz. Ilgın’da büyük bir gönül seferberliği ilan edip değmediğimiz el dokunmadığımız yürek kalmayacaktır” dedi.

Törende konuşan MHP eski İlçe Başkanı Cemil Arslan; zaman zaman yapılan bir nöbet değişimi olduğunu söyledi.

Arslan; Nöbet değişiminin seçim nedeniyle kritik bir dönemde oluyor gibi yanlış anlaşılmaya yer vermemesi gerektiğini söyleyerek, “ Dün olduğu gibi bugünde ülkücü hareket ve ülkücüler birlik ve beraberlik içinde omuz omuza bu mücadeleye kesinlikle en ufak kesintiye uğramadan devam edecektir. Biz hepimiz MHP’nin başarısı için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. MHP Türkiye’nin diğer yerlerinde olduğu gibi Ilgın’da da başarı ile çıkacaktır” dedi.

Yeni ilçe başkanı Hafız Ali Mercan ‘a atama yazısı eski İlçe Başkanı Cemil Arslan tarafından takdim edildi.

Hafız Ali Mercan Kimdir

1980 yılında Mecidiye Köyünde Dünyaya gözlerini açan Mercan; İlk ve orta öğretimini Aşağı Çiğil Kasabasında okudu. Lise eğitimini Konya Selçuklu Lisesinde tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden mezun oldu.

Lise ve Üniversite dönemlerinde Konya Ülkü Ocaklarının farklı birimlerinde görev alan Mercan, Ilgın Ülkü Ocakları başkanı olarak 5 yıl hizmet etti.

Mercan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

IMG_7657

Bu haber 1444 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:22 pm A A
BENZER HABERLER