21° Kapalı

MHP Adayı Sait Gönen Ilgın’da

Ilgın Gündemi - Haziran 5, 2015 10:50 am A A

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen, seçim çalışmalarına Ilgın  ziyaretleriyle devam etti.

 Saat 18;00’de Ilgın gişelerinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hafız Ali Mercan ve parti Teşkilatıyla Araçlarla karşılanan Gönen araçların katılımıyla başlayan konvoy halinde uzun kuyruklar oluşturularak Ilgın’da şehir turu gerçekleştirildi.

Çevre esnafının ve Binalardaki Vatandaşlarında alkışlarla destek verdiği MHP’nin konvoyu Ilgın caddelerinde 2 saatlik Tur sonunda, İlçe Teşkilatında Partililere Seslendi.

Gönen, “12 yıldan bu yana iktidarda olan AKP gelinen noktada bugün vatandaşlarımızı bezdirmiş durumdadır. Uyguladıkları yanlış politikalar sonucu memur, işçi, esnaf, çiftçi, sanayici, emekli, toplumun her kesiminden vatandaşlarımız, artık AKP iktidarını istemiyor. Konya ve ilçelerinde yaptığımız seçim çalışmalarında, vatandaşlarımızın sıkıntılarını sürekli dile getirdiğini görüyoruz. Vatandaşlarımız MHP’den başka oy verilecek parti yok artık diyerek tepkilerini ve desteklerini dile getiriyorlar. Ilgın’da partimize karşı vatandaşlarımızın ilgisinden son derece memnunuz. İktidara yürüyen MHP, seçim beyannamemizde yer alan ve halkımızın beklentilerini karşılayacak olan projelerimizi hayata geçirerek, öncelikle vatandaşlarımızın huzur ve refahını sağlamak için çalışacaktır.7 Haziran seçimlerinde hemşehrilerimizin desteği ve Allah’ın izni ile Konya’da ve Türkiye’de sandıktan MHP çıkacaktır” dedi.

Bu haber 1201 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:50 am A A
BENZER HABERLER