20° Kapalı

Lütfi Kibiroğlu Hakk’a yürüdü

Ilgın Gündemi - Ekim 17, 2017 4:20 pm A A

Refah Partisi eski Eminönü Belediye Başkanı, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Lütfi Kibiroğlu vefat etti.

Refah Partisi eski Eminönü Belediye Başkanı, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Lütfi Kibiroğlu vefat etti. Milli Görüş partilerinin çeşitli kademelerinde aktif görevlerde bulunan Kibiroğlu, uzun bir süredir tedavi görüyordu. Konya Akşehir doğumlu olan Kibiroğlu için yarın öğle namazını müteakip Fatih Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan adayı ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olan Kibiroğlu, son olarak Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin İstanbul temsilciliğini yürütüyordu.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN TAZİYE

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , Millî Görüş hareketinin önemli isimlerinden, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Lütfi Kibiroğlu’nunvefatı üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Karamollaoğlu mesajında; “Davasına bağlılığına millete hizmetine hüsn-ü şehadet ettiğimiz kıymetli kardeşimiz Lütfi Kibiroğlu Bey’in vefatını büyük teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun” ifadelerine yer verdi.

LÜTFİ KİBİROĞLU KİMDİR?

Türk siyasetçi Lütfi Kibiroğlu 1947 yılında Konya’nın Akşehir ilçesinde doğdu. Galatasaray İktisadi ve İşletmecilik Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Ardından işletme ve pazarlama üzerine ihtisas yapmak üzere Almanya’ya gitti. Mali Müşavir olarak çalıştı. Siyasete, Milli Selamet Partisi’nde başladı. Eminönü İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 1999 yılında Eminönü Belediye Başkanı seçildi. 2004 yılına kadar görevini sürdürdü. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul temsilcisi görevini yürüttü. Lütfi Kibiroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. 17 Ekim 2017 tarihinde hayatını kaybetti.

Kaynak: Lütfi Kibiroğlu Hakk’a yürüdü

Bu haber 1649 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 4:20 pm A A
BENZER HABERLER