17° Kapalı

Kartal, Horoz Avında

Spor - Kasım 2, 2012 8:18 pm A A

 

Konyaspor, yarın deplasmanda Denizlispor’a karşı onur mücadelesi verecek 

Saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kartal’da sarı kart cezalısı Erdal Kılıçaslan yok

Torku Konyaspor, bugün kendisi gibi ligde çıkış arayan Denizlispor ile deplasmanında karşı karşıya gelecek. Maç internet üzerinden izlenebilecek. Denizli Atatürk stadyumunda ki maç saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada, Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Esat Sancaktar yaparken, maçın dördüncü hakemi Bayram Başkan. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Denizlispor maçında görevlendirilen Mete Kalkavan, Torku Konyaspor’un bu sezon ilk karşılaşmasına çıkacak. Kalkavan son olarak, Kartal’ın 10 Aralık 2011 tarihinde deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Adanaspor maçında düdük çalmıştı.Torku Konyaspor, Perşembe sabah yapılan taktik antrenmanından sonra Denizli’ye giderek kampa girdi. Tüm oyuncuların katıldığı son antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.
Denizlispor maçının hazırlıklarındı dün orada gerçekleştiren yeşil-beyazlı takımın kadrosunda 18 futbolcu yer aldı.. Sarı kart cezalısı Erdal, kupa maçında da istenileni veremeyen Ali Zeytuni ve sakatlıktan yeni çıkan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Erkan Sekman kafilede yer almadı. Torku Konyaspor’da Şenol ve Sinan 3’er sarı kartla oynayacak. Bu futbolcular bir maçta daha kart görmeleri halinde bir sonraki karşılaşmada forma giyemeyecekler. Neca, Erdinç, Ömer Ali ve Bilal’ın ise 2’şer sarı kartı var. Kartallar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Kaya- Tolga, Ali Turan, Selim, Bilal Aziz- Şenol, İshak- Ömer Ali, Neca, Ali Dere- Sinan.
DENİZLİSPOR İLE 19. RANDEVU
Konyaspor PTT 1.Lig’in 10.haftasında deplasmanda konuk olacağı Denizlispor ile bugüne kadar 18 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, evsahibi takım ile oynadığı 6 maçı kazanırken, 7 maçtan mağlup ayrıldı, 5 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlı Konyaspor rakip kaleye 29 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmaları Konyaspor deplasmanda 2-1, iç sahada ise 1-0’lık skorlarla kazanmasını bilmişti.
ÖZKARA: BOŞ DÖNMEYİZ
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, bugün oynanacak Denizlispor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi. Denizlispor maçının iki takım içinde kolay olmayacağına dikkat çeken Hüsnü Özkara, “Rizespor maçında iyi oynadık, ancak futbol şansı bizden yana değildi. Önemli pozisyonlar da bulduk, ama bunları golle sonuçlandıramadık. Bugün bu maça kazanmak için çıkacağız. Kazanmaktan da başka bir düşüncemiz yok. Ben bu noktada oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum ve onların Rize maçını telafi edecekleri noktasında eminim. Biz her geçen hafta iyi oynayan bir takımız, bunu herkes gördü. Burda da iyi oynayarak kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

http://www.merhabahaber.com/haber/82737/Kartal_Horoz_avinda.html

Bu haber 1889 kez okundu.
Spor - 8:18 pm A A
BENZER HABERLER