26° Kapalı

İYİ Parti İl Başkanı Tozoğlu’ndan ‘ilçelerde ittifak sinyali’

Ilgın Gündemi - Aralık 15, 2018 6:44 pm A A

İYİ Parti İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, “AK Parti’ye müthiş bir tepki var. Tepkili seçmenlerimizin oyuna da talip olacağız” dedi

Yapılan ittifak ile ilgili Merhaba Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu, Konya  Büyükşehir için karar kılındığı gibi ilçelerde de ortak aday çıkarma konusunda il başkanları nezdinde görüşmelerin yapılacağına dikkat çekti. İYİ Parti adına çıkacak adayın belirlenmesi için biraz daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Başkan Tozoğlu, “Adayımızı belirlerken, farklı kesimlerden de oy alabilecek profilde olmasına dikkat edeceğiz” dedi. Adayın siyasal ideolojik baskınlığından ziyade, tanınan ve oy potansiyeli olan kişi olmasına önem verileceğini söyleyen Tozoğlu, “Görüştüğümüz ve bunun dışında aklımızda olan isimler var. Atilla Kart bey ile ilgili söylemler ortaya atıldı. Bizim böyle bir görüşmemiz olmadı Atilla bey ile” şeklinde konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ TABANINDAN OY ALMALIYIZ

“Konya’da farklı bir tablo ortaya koyacağız” diyen Tozoğlu, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “MHP’nin Konya’dan aday gösterip göstermeyeceği de önem arz ediyor.  Bizim, Milli Görüşçü tabanından da oy almamız gerekir. Konya’daki seçimlerin sonucunu belirleyen yüzde 30-35’lik bir Milli Görüşçü kesim var. Belirtmek istediğim bir husus daha var. Bazıları Saadet Partisi’nin karşılığı yok diye düşünüyor. Biz, böyle düşünmüyoruz. Vatandaş, AK Parti’den de şikayetçi. AK Parti’ye yönelik müthiş bir tepki var. Tepki oylarını da almamız gerekiyor.”

 

Bu haber 2027 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 6:44 pm A A
BENZER HABERLER