21° Kapalı

ILGIN’IMIZA ÜÇ BÜYÜK MÜJDELİ HABER!!

Ilgın Gündemi - Kasım 13, 2018 12:16 pm A A

AK Parti’den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi.

“Ilgınımızın önemli projeleri ve sorunları arasında yer alan; Organize Sanayi Bölgesi, Kapalı Hayvan Pazarı Projesi ve Ilgın Meslek Yüksek Okulu bölümleri için gecesini gündüzüne katan Vekilimiz Prof. Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR, İlçe Başkanımız Ali ERTEN, Ilgın Belediye Başkanımız Mehmet KARAHAN beyin katkıları sayesinde ılgınımıza üç büyük müjdeli haber…

1- ILGIN MESLEK YÜKSEKOKULU BÖLÜMLERİ
Ilgın Meslek Yüksekokulu ile ilgili Vekilimiz Prof. Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR ve YÖK Başkanı ile görüşmelerimiz sonucunda
– Biomedikal Cihaz Teknolojisi
– Sağlık Bilgileri Teknolojisi
– İşletme Yönetimi
– Enerji Teknikleri İşletmesi
Bölümleri YÖK Başkanı tarafından imzalanmış ve gelecek yıl öğrenci alımına başlayacaktır. Ilgınımızda hayırlı uğurlu olsun. Bölümlerin getirilmesinde Vekilimiz Prof. Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR’e, İlçe Başkanımız Ali ERTEN’e, Ilgın Belediye Başkanımız Mehmet KARAHAN’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

2- ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
Organize Sanayi Bölgesi imzadan çıkmıştır. İmzaya sunulmasında takibinde ve Bakanlarımızla ikili görüşmeler sonucunda Vekilimiz Prof. Prof. Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR’in Organize Sanayi Bölgesinde son engel olan yazımız imzalanmıştır. Ilgınımıza hayırlı uğurlu olsun.
Organize Sanayi Bölgesi için Vekilimiz Prof. Dr. Hacı Ahmet ÖZDEMİR’e, İlçe Başkanımız Ali ERTEN’e, Ilgın Belediye Başkanımız Mehmet KARAHAN’a ve Ticaret Odası Başkanı Vehbi ÖZLEN’e teşekkür ederiz.

3- KAPALI HAYVAN PAZARI PROJESİ
Ilgınımızın en büyük ihtiyaçlarından olan Kapalı Hayvan Pazarı projemiz imzadan çıkmış ve artık yapım aşamasına gelmiştir. Kapalı Hayvan Pazarı Projemizin protokolü imzalanmış ve ihaleyi alan şirkete onay verilmiştir. Ilgınımıza hayırlı uğurlu olsun. Kapalı Hayvan Pazarı Projemizin hayata geçmesinde emeği geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY beye, İlçe Başkanımız Ali ERTEN’e, Ilgın Belediye Başkanımız Mehmet KARAHAN’a teşekkür ederiz.” denildi.

 

Bu haber 3083 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:16 pm A A
BENZER HABERLER