13° Kapalı

Ilgın’daki Fetö’nün Okulu, Sağlık Meslek Lisesi’ne Dönüştü, Ali Erten Açıkladı; Melihşah Yurdu Bakın Ne Olacak?

Eğitim - Ağustos 8, 2016 4:03 pm A A

Konya’nın Ilgın ilçesinde, FETÖ’nün okulu Sağlık Meslek Lisesi’ne dönüştürüldü

Konya’nın Ilgın ilçesinde, FETÖ’nün darbe girişiminin ardından, OHAL  kapsamında alınan tedbirlere ilişkin kanun hükmünde kararname ile milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ’ye aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen ve mühürlenip kapatılan özel Özel Sümbül İlkokulu,  Sağlık Meslek Lisesi’ne dönüştürüldü.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından ülke genelindeki tüm FETÖ’ya ait eğitim kurumlarına ait binalara  el koyulduğunu belirterek, “Bu binalar hazineye devroldu. Devrolduktan sonra da Özel Sümbül İlkokulu Liseye dönüştürülerek bundan sonra Sağlık Meslek Lisesi olarak millete hizmet verecek” dedi.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten Melihşah yurdunun artık ne olarak hizmet vereceğini açıkladı; 

Ali Erten2

Başkan Erten; “Bir diğer FETÖ terör örgütüne ait Bulcuk yolundaki Melikşah Pansiyonu ise Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Yüksek Öğrenimin Kız Yurdu olması müracaatında bulunduk inşallah en kısa sürede netleşecek ve öğrencelerimize, milletimizin evlatlarına hizmet vermeye başlayacak. Milletimize hayırlı olsun. Ayrıca bu konuda emeği geçen tüm yetkililerimize ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynaklar; AA/yenimeram.com.tr/Konhaber/Haberbültenleri
mDSC_08377

Bu haber 2333 kez okundu.
Eğitim - 4:03 pm A A
BENZER HABERLER