18° Kapalı

Ilgın’da polis haftası kutlamaları “foto galeri”

Ilgın Gündemi - Nisan 10, 2015 12:35 pm A A

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü, kutlama programı gerçekleştirdi.

***

 Konya’nın Ilgın ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıldönümü kutlamaları Fahrettin Altay Paşa Parkı’nda düzenlenen, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

***

  Kutlama programı protokolün katılımı ile Ilgın Kaplıcaları kapalı yüzme havuzundaki kokteyle devam etti. İlçe Emniyet Amiri Mustafa Cumhur Tekin burada tebrikleri kabul etti. Konya Barosu Ilgın Temsilciliğine kayıtlı ilçede görev yapan Avukatlar Adli Müzaharat Başkanı Av. R. Yetkin Özalp başkanlığında etkinliklere katıldılar.

***

 Kokteylde bir konuşma yapan İlçe Emniyet Amiri Mustafa Cumhur Tekin  şu ifadelere yer verdi;  Polis Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, ’’Teşkilatımız 170 yıl önce kuruldu. Polisimiz son yıllarda çeşitli birimlerin de kurulmasıyla birlikte olaylara daha çabuk çözme imkanı buldu. Her geçen yıl polisimiz daha modernize olmaktadır. Bunun yanında, polis her zaman sivil vatandaşlarımız ile el ele veriyor. Karakollarımız artık herkesin rahatlıkla girip çıktığı bir yer haline gelmiştir. Her zaman halkın huzur ve güvenine ön plana çıkarmaktayız. Bu nedenle de vatandaşlarımızın polise destek vermeleri çok önemlidir.’’ dedi.

***

Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici ise Polis Haftası nedeniyle tüm polislerin bu özel günlerini kutladı ve yılın polisi seçilin Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli trafik polis memuru Samet Arık’a hediyesini takdim etti.

***

Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Adli Müzaharat Başkanı Av. R. Yetkin Özalp;   “Aziz milletimizin bağrından çıkmış onun huzuru ve güvenliği için 365 gün 24 saat gece gündüz demeden çalışan fedakar emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını tebrik ediyorum” dedi.

Program Lala Mustafa Paşa Külliyesi Kurşunlu Cami de Cuma namazında okutulan Mevlid-i Şerifle devam ederken İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

***

Ilgın İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri akşam onurlarına verilen yemekte ailecek Ilgın Kaplıcaları sosyal tesislerinde bir araya gelecekler.

IMG_8324 IMG_8318IMG_8337IMG_8313IMG_8332IMG_8316IMG_8327IMG_8338

Bu haber 1940 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 12:35 pm A A
BENZER HABERLER