25° Kapalı

Ilgın’da halı saha futbol turnuvası başladı

Ilgın Gündemi - Ekim 4, 2018 9:25 am A A

Ilgın Belediyesi tarafından düzenlenen 35 yaş üstü ‘Şehit Ali Cevizci’ halı saha futbol turnuvası başladı.

Fahrettin Altay Paşa Parkı’daki halı sahada gerçekleştirilen 35 yaş üstü 10 futbol takımının katıldığı turnuva, oynanan ilk müsabakanın ardından başladı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Karahan; “Şehidimiz Ali Cevizci anısına düzenlemiş olduğumuz 35 üstü halı saha futbol turnuvasına hepiniz hoş geldiniz. Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 10 takımımız bu turnuvada centilmenlik mücadelesi verecek. Tüm oyuncularımıza ve takımlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu ise böyle organizasyonların hazırlanmasından memnun olduğunu belirterek; “Bu organizasyon ile sporun önemine bir kez daha vurgu yapılmış oldu. Her yaşta ve her çağda sporu destekliyor ve tavsiye ediyoruz. Başta ılgınımızın son şehidi olan Ali Cevizci ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.” dedi.

Pankobirlik ve Seksenler takımlarının oynadığı ilk maça ilgi büyüktü. İlk Turun ilk maçında 10 dakikalık gösteri oyunu ile Başkan Mehmet Karahan ve Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu da turnuvaya destek oldu.

Açılışa Garnizon Komutanı Ahmet Evren, STK Temsilcileri, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda seyirci katıldı.

Turnuvada 10 takım ile 120 oyuncu boy göstererek centilmenlik mücadelesini sürdürecek.

Bu haber 1520 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 9:25 am A A
BENZER HABERLER