25° Kapalı

Ilgın’da ağaç dikim kampanyası

Ilgın Gündemi - Mayıs 12, 2015 11:26 pm A A
Ribat İnsani Yardım Derneği Ilgın İrtibat Bürosu ilçede fidan dikti. Çok sayıda okulun katıldığı programa Ilgındaki Resmi Dairelerde destek verdi.

Ribat Eğitim Vakfının özellikle yurtdışı yardım programlarını yapan Ribat İnsani Yardım Derneği Konya’nın Ilgın İlçesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı, Ribat İnsani Yardım Derneği ilçedeki okullarla ve resmi dairelerle birlikte fidan dikimi yaptı.

Yaklaşık 10 hektarlık bir alanın ağaçlandırıldığı kampanyada çok sayıda çam ağacı toprakla buluşturuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ribat İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Duman, “İnsana hizmet etmek aslında insanın yaşadığı çevreyi de korumakla mümkündür. Onun için Ribat İnsani Yardım Derneği bu tür etkinlikleri yapmaktadır ve önümüzdeki süreçte de yapmaya devam edecektir.

Konuyu sahiplenen ve hem okullarla, hem de belediye ve diğer resmi dairelerle irtibatları kurarak böyle bir etkinlik düzenleyen Ilgın irtibat büromuza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ribat İnsani Yardım Derneği başta Sudan olmak üzere Afrika’nın birçok ülkesinde, Uzak Asya’da ve diğer  mazlum coğrafyalarda yetim çalışmaları, radyo kurumu, aşevleri ve külliyeleri ile hizmetlerine devam ediyor.

 

Kaynak; memleket

Bu haber 1051 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 11:26 pm A A
BENZER HABERLER