20° Kapalı

Ilgın’da 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Ilgın Gündemi - Eylül 15, 2014 3:50 pm A A

Ilgın’da 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Fahrettin Altay Paşa Parkında törene Kaymakam Yücel Gemici, Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral,  Garnizon Komutanı Hüsnü Duran, Milli Eğitim Müdürü Metin Tunçer, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 Milli Eğitim Müdürü Metin Tunçer, tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe protokolü Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda düzenlenen açılış programına katıldılar. Açılışta Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okul Müdürü Yusuf Sevinç bir konuşma gerçekleştirdi. Sevinç yaptığı konuşmada “tüm öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılı kutlu olsun. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm örgencilerimiz inşallah eğitim düzeyinde  istediği gibi bir duruma gelir dedi.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Tunçer ise, 1’inci sınıf öğrencilerini öperek yeni eğitim ve öğretim yıllarını kutladı. Tunçer, “2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ülkemize, gençlerimize ve tüm  öğrencilerimize hayırlar getirmesini, başarılı bir eğitim ve öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.  Bugün burada İlköğretim Haftası’nın açılış programı için bulunuyoruz.Bu hafta boyunca farklı etkinliklerle okullarımızda şenlik havasında bir hafta geçirmiş olacağız” dedi.

 

Açılışta 8’inci sınıf öğrencileri, eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan 1’inci sınıf öğrencilerine hoş geldin çiçeği verdi.DSC_0408

Bu haber 1225 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 3:50 pm A A
BENZER HABERLER