18° Kapalı

Ilgın Organize Sanayi Bölgesi hak sahipleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ekonomi - Şubat 13, 2020 9:17 am A A

Ilgın Organize Sanayi Bölgesi için Müteşebbis Heyetinin oluşturulmasının ardından İnegöl’de İş Adamlarını ve OSB’de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden Ilgın heyeti kurulacak olan OSB için yatırımcı çağırma çalışmalarına başladı. 


Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Zaferiye Mahallesine kurulacak olan OSB alanında hak sahibi olan vatandaşlarla toplantıda biraraya geldi.

Toplantıda kamulaştırma ve OSB ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş “Şehrimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi projemizin kurulacağı alanda hak sahibi olan kardeşlerimizle bir araya geldik. Kamulaştırma ve sanayi bölgesi ile ilgili olan sorunların çözümü hakkında görüşmeler yaptık. Organize Sanayide yeni bir atılım gerçekleştirmek istiyoruz. Herkes mutlu, herkes umutlu inşallah Ilgınımız için büyük adımlar atılıyor. Katılımlarından ve misafirperverliklerinden dolayı Zaferiye Mahallemizde ki kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 2708 kez okundu.
Ekonomi - 9:17 am A A
BENZER HABERLER