21° Kapalı

Ilgın Belediyesinden “Hayvan Pazarı” projesi

Ilgın Gündemi - Kasım 28, 2017 1:43 pm A A

Ilgın Belediyesi, ilçeye yeni bir hayvan pazarı kazandıracak projenin Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilmesi üzerine Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile protokol imzaladı.

İlçeye yeni ve modern bir hayvan pazarı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Karahan, yapılmasını planladıkları projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirterek şunları kaydetti;

“Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemize modern bir kimlik kazandırma adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Çizdiğimiz yol haritası gereğince Ilgın halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde ihtiyaç duyarak planladığımız yeni bir hayvan pazarı için fizibilite ve proje çalışmalarına başladık ve projendirdik. Projemiz Kalkınma Bakanlığımızca kabul gördü ve KOP idaresi ile protokolümüzü imzaladık. Ilgın’ın hayvan ticareti açısından bir cazibe merkezi olduğunu biliyoruz. Bu proje ile birlikte Konya’da bir ilke imza atarak mezat, açık artırma alanı olan tek kapalı pazar yeri olacak. Bu projenin kabul edilmesinde katkı ve destekleri için başta Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Sorgun, Milletvekillerimiz, KOP Başkanı İhsan Bostancı ve emeği geçen herkese şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum. Ilgın’ımız için hayırlı uğurlu olsun”

Bu haber 1982 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 1:43 pm A A
BENZER HABERLER