13° Kapalı

Ilgın Belediye Spor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu

Ilgın Gündemi - Nisan 24, 2017 10:51 am A A

 Ilgın Belediye Spor Kulübü’nün olağanüstü kongresinde, Ertuğrul Parlak görevini bırakırken, Sadık Uğraşır başkanlığa seçildi.

Ticaret Odası Toplantı salonundaki kongrede, seçime tek listeyle giren, Sadık Uğraşır kulübün yeni başkanı oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan başkanlığına Maden İş Sendikası Şube Başkanı Yıldırım Beyazı Çetin seçildi.

Kongrede, kürsüye gelen eski kulüp başkanı Ertuğrul Parlak yaptığı konuşmasında görev aldığı iki yılı değerlendirdi.

Kulüp yönetimi, Rıdvan Yaman, Mustafa Öncü, Ali Tezayak, Kamil Genç, İsmail Emre Adar, İsmail Bardakçı, Emin Ercan, İsmail Başyiğit, Adem Turan ve İsmail Arslan’dan oluştu.

Uğraşır kongrenin ardından yaptığı açıklamada, yeni yönetimin belirlendiğini ve takımı bölgesel amatör ligine taşımak için mücadele edeceğini söyledi.

Ilgın Belediye Spor Kulübü namağlup ilerlediği yolda bölgenin önemli takımları arasında yer aldıklarına dikkati çeken Uğraşır, kulüp olarak başarılı sporcular yetiştirmek için alt yapıya önem vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Namağlup ilerledikleri yolda kalıcı olmak istediklerini vurgulayan Uğraşır, şöyle konuştu:

“Altyapıya önem veren bir kulüp olmak ve takımımıza başarılı sporcular kazandırmak istiyoruz. Takımımız namağlup ilerliyor. Biz de takımızı daha ileriye taşımak adına güçlü bir yönetim oluşturduk. Bize verilen bu görevin bilinci içerisindeyiz. Bizler, sosyal sorumluluk düşüncesiyle bu takımı inşallah bal ligine çıkarmayı başaracağız. Halkımızdan ve Ilgınlı spor severlerden takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Eski yönetim kurulu başkanı Ertuğrul Parlak beye ve yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Seçime tek listeyle giren, Sadık Uğraşır kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak başkanlığa seçildi.

YENİ BAŞKAN SADIK UĞRAŞIR

Bu haber 1523 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:51 am A A
BENZER HABERLER