26° Kapalı

Farkında mısınız Başbakan Değil Ilgın’a Belediye Başkanı Seçiyoruz ?

Ilgın Gündemi - Mart 22, 2014 10:43 pm A A

Farkında Mısınız Başbakan Değil, Ilgın’a Belediye Başkanı Seçiyoruz !

Adalet ve Kalkınma Partisi Ilgın’da yerel seçimleri genel seçim havasında götürüyor. Bilmiyorum farkında mısınız yerel seçimlerdeyiz, Ilgın’a belediye başkanı seçiyoruz ama nedense Ak Parti Ilgın’da seçimlerde Başbakan veya Bakanların resimleriyle isimleriyle, götürüyorlar.

Bilboardlar da Başbakanın, Bakan Ahmet Davutoğlu’nun, ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in resimleriyle seçim kampanyasını yürütmekteler. Ayrıca bastırılan bilboardlar da Ilgın Belediye Başkanı ve aynı zamanda yeniden aday olan Halil İbrahim Oral’ın olmaması da çok ilginç. Ilgın halkının Başbakana oy veriyormuş gibi hissettirilmesini sağlayan bu bilboardlar, yerel seçim çalışmaları açısından ne kadar etiktir !

Ilgın Belediye Başkan adayına bastırılan tanıtım afişlerinde evet mührünün altında Recep Tayyip Erdoğan yazması ise vatandaş tarafından tepki çekiyor. Vatandaş, oyunu Başbakana değil, Ilgın’da Belediye Başkanlığı yapacak olan, kendilerine en yakın, her istediğimizde ulaşabileceğimiz, emanete ehil olan, Şehr-i Emin ünvanına en layık olan şahsa oy vereceğinin farkında.

Vatandaşlar, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partiden ziyade şahsa oy vereceğiz, kimse bizi bir şey bilmiyor yerine koymasın. Bu seçimler yerel seçimdir. Oylarımızla Başbakanın veya herhangi bir bakanın Ilgın Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmayacağının farkındayız.” diyerek tepkilerini belirttiler.

Bu haber 2443 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 10:43 pm A A
BENZER HABERLER