26° Kapalı

Esnaftan Müşterisine ‘Altın Tavuk’ Plaketi

Ilgın Gündemi - Ocak 24, 2016 6:41 pm A A

Konya’nın Ilgın İlçesinde bir esnaf, her gün iş yerinden yemek yiyen müşterisine ‘Altın Tavuk’ plaketi vererek ve bir hafta boyunca ücretsiz yemek sürprizi yaptı.

8 yıldır döner ve ekmekarası, hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren Orhan Arslan, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Altın Tavuk’ plaket ödülü için farklı bir organizasyon düzenledi. Arslan, her gün iş yerinden yemek yiyen müşterisine, yemek yemeğe geldiği sırada bir  sürpriz yaptı. Arslan, daha önceden organize ettiği sürpriz programına Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak’ı da davet etti.

Başkan Parlak tarafından plaketi takdim edilen müşteri Nuri Kocaibiş, Arslan’a teşekkür etti.

Kocaibiş, düşüncelerini şu şekilde ifade etti. “Evimin iş yerime uzak olması sebebi ile hergün öğle yemeğimi Orhanı’ın Yeri adlı işlerinden yiyorum. Temiz ve titiz olması, güler yüzlü personeli ile çok iyi hizmet verdikleri için bu işlerini tercih ediyorum. Ayrıca şimdi plaketle birlikte bir hafta ücretsiz yemek ikramı yapılacağını öğrendim kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak plaket takdiminden sonra konuşmasında ise “hergün gelişen, büyüyen ve kabuğuna artık sığamayan ilçemiz de bu tür organizasyonlar bizi mutlu etmekte. İlçemizde faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimiz çeşitli organizasyon ve kampanyalar ile müşterilerinin karşısına çıkmakta. Ilgın esnafımız hergün çok daha gelişiyor kendimize yenilikler katıyoruz. Bu tür faaliyetlere davet edildiğimiz sürece icabet edip esnaf kardeşlerimizin yanlarında oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Orhanı’ın Yeri adlı işlerinin işletmecisi  Orhan Arslan ise “bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ‘Altın Tavuk’ plaket ödülü başta olmak üzere asker ve polisimize ücretsiz yemek ve buna benzer faaliyetlerle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bu gün de 1 yıl boyunca hergün öğle yemeğini iş yerimizden yiyen Nuri abize hediyelerimizi takdim ettik. İş yerimizden bir hafta boyunca ücretsiz yemek ikram edeceğiz. Biz daima yeniliklerle hizmet vermeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. IHHDSC_0064 DSC_0061

 

 

Bu haber 1221 kez okundu.
Ilgın Gündemi - 6:41 pm A A
BENZER HABERLER